Objavljen razpis študijskih pomoči za subvencioniranje šolnin

Graduation hat on coins money in the glass bottle on natural green background, Saving money for education concept
Foto: MonthiraYodtiwong iz iStock

Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje je objavilo razpis študijskih pomoči za subvencioniranje šolnin za nadaljnje izobraževanje strokovnih delavcev v študijskem letu 2023/24.

Subvencioniranje šolnin za izobraževanje strokovnih delavcev

Predmet razpisa je subvencioniranje šolnin za nadaljnje izobraževanje strokovnih delavcev, zaposlenih v vzgojno-izobraževalnih zavodih, ki izvajajo javno službo, in v javnih zavodih, ki izvajajo vzgojno-izobraževalno delo v prilagojenem programu za predšolske otroke s posebnimi potrebami oziroma v posebnem programu vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami kot javno službo.

Do subvencioniranja šolnine so v skladu z določili razpisa upravičeni strokovni delavci, ki za namen financiranja šolnine študijskega programa niso prejeli sredstev s strani pravne osebe oziroma šolnina iz teh sredstev ni financirana v celoti. Če je kandidat za namen financiranja šolnine študijskega programa prejel sredstva s strani pravne osebe, se v skladu z namenom razpisa subvencija šolnine zmanjša tako, da seštevek dodeljene subvencije in že prejetih sredstev od pravne osebe ne presega šolnine za študijski program.

Rok za prijavo in dodatne informacije

Na razpis se je mogoče prijaviti do 15. 11. 2023.

Vse dodatne informacije najdeš na spletni strani Javnega razpisa študijskih pomoči za subvencioniranje šolnin za nadaljnje izobraževanje strokovnih delavcev v študijskem letu 2023/24.

Urednik portala Student.si

VIRgov.si
Prejšnji članek7 neleposlovnih knjig, ki jih za poletje 2023 priporoča The New York Times
Naslednji članekPretresljiva nočna fotografija ni več plod naključij

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.