Priložnost za štipendije v vodilnem podjetju premaznih kartonov

Študentska sedi za mizo in se uči
Foto: GaudiLab iz iStock

Te zanima kariera v strojništvu in iščeš kadrovsko štipendijo? MM Količevo, ki spada pod avstrijsko skupino MM Board & Paper GmbH, je eno izmed sedmih evropskih podjetij, ki pokrivajo trge s širokim spektrom premaznih kartonov. Zalagajo podjetja različnih industrij, vse od živilske industrije do farmacevtskega segmenta.

Trajnost je v podjetju na prvem mestu, saj proizvajajo okolju prijazen embalažni material. Pri svojem delu si prizadevajo za daljnosežno trajnost z združevanjem ekologije, gospodarstva in družbene odgovornosti. V študijskem letu 2022/2023 iščejo štipendiste za naslednje poklice:

  • elektrotehnik
  • mehatronik
  • strojni tehnik
  • strojni inženir
  • upravljalec težke gradbene mehanizacije
  • kemijski tehnik

Podjetje nudi redno mesečno štipendijo v višini 200 evrov, od kandidatov pa pričakujejo korektno sodelovanje in informiranje v času prejemanja štipendije, resnost in povezanost s podjetjem. Omogočajo ti tudi opravljanje prakse, počitniško delo in občasno študentsko delo v času prejemanja štipendije.

Oddaj prijavo za štipendijo

Vlogo s predstavitvijo, kratkim življenjepisom in potrdilo o vpisu v študijsko leto 2022/2023 pošlji na naslov kk.kadri@mm.group s pripisom »za štipendijo«. Rok prijave je 15.7.2022.

MM Količevo je perspektivno podjetje, ki je del krožnega gospodarstva, investira v najnovejše tehnologije, se stalno izboljšuje in vpeljuje procese digitalizacije. Več informacij o podjetju najdeš na njihovi uradni spletni strani. Če iščeš prvi korak v tvoji karieri, ne odlašaj do podelitve diplom, pač pa dragocene izkušnje začni pridobivati že zdaj!

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članek10 zanimivosti o Elvisu Presleyju
Naslednji članekKristina Kuzmič prihaja v Slovenijo z novo knjigo Drži se!
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.