ZAZ – hripavi glas Montmartra

Avtorica velikih hitov “Je veux”, “La fee”, “La long de la route” in ena najbolj vročih glasbenic tega trenutka prihaja v Ljubjano!

V organizaciji skupine Black Pony Entertainment Group bo 12. maja v ljubljanskih Križankah nastopila avtorica hitov ‘Je Veux’, ‘La Fee’, ‘Le Long De La Route’ in ‘Les Passants’, edinstvena francoska pevka in kantavtorica Zaz.Že nekaj časa je znano, da bo Zaz nastopila v naši bližini, v Zagrebu in Beogradu. Sedaj pa je organizatorju Black Pony Entertainment Group uspelo v turnejo dodati tudi ljubljanski koncert. Zaz bo tako nastopila v idiličnem okolju Križank 12. maja ob 21. uri.

Skladba ‘Je veux’ je slovenskemu občinstvu seveda dobro znana tudi z Misije Evrovizije, kjer sta jo izvajali dvojčici Prusnik. Takole sta jo opisali: “Takšna temperamentna je, z dušo. Zbudi najino plat, ki je še niste videli.” Vstopnice za junijska koncerta v Zagrebu in Beogradu so pošle v nekaj dneh. V Zagrebu so koncert celo prestavili v večjo dvorano – a so s tem izgubili tisto tako pomembno intimnost, ki jo za take koncerte ponujajo Plečnikove Križanke.


Želite ljubezen, srečo, dobro voljo? Ni problema. 12. maja prihajajo v Križanke z Zaz!


Nekaj njenih pesmi na kanalu youtube:


http://www.youtube.com/watch?v=UfVk6259K74&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oWsEjI_4B5w

http://www.youtube.com/watch?v=XZaI3kVnoeA&ob=av2eVse o koncertu na uradnem FB eventu:

www.facebook.com/events/291311097612452/


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.