Zbava na snegu

Slovenska univerzitetna športna zveza in Univerzitetna športna zveza Maribor (slovenski univerzitetni šport se združuje pod geslom ZDRAVA ZABAVA) bosta 6.marca zbrali študente iz vse Slovenije na državnem univerzitetnem prvenstvu v smučanju in deskanju na snegu, ki je zaradi bogatega spremljevalnega programa znana tudi kot največja študentska zabava na snegu.
Dogodek bo v soboto, 6 .marca 2010 v Kranjski gori na progi Kekec (pri hotelu Larix) in se bo odvijal v duhu študentskega druženja na zdrav način, torej športno. Samo tekmovanje v smučanju ter deskanju bo zgolj jedro prireditve, saj se bo na istem mestu dogajalo še marsikaj. Iz Maribora, Kopra in Ljubljane bo organiziran avtobusni prevoz, seveda pa je za prireditev potrebna predhodna prijava, ki je možna tako v Mariboru (Info točka Zdrave zabave), kot tudi v Ljubljani (Šoušport) in Kopru (Univerzitetna športna zveza Primorske). Študentje bodo zjutraj prevzeli štartne številke, sama tekma pa se bo pričela okoli 10. ure. Organizatorji za prijavnino, ki znaša 25€ ponujajo celodnevno smučarsko vozovnico za smučišča v Kranjski gori, hrano, organizacijo tekmovanja ter, kot se za pravo študentsko druženje tudi spodobi, zabavo. Obenem bo potekalo srečanje delavcev slovenskih univerz, ki se bodo pomerili v smučanju in se seveda družili s študenti iz vse Slovenije. Študentje-ke, ki bodo s progo opravili najhitreje, si bodo pridobili naziv državnega univerzitetnega prvaka-inje ter se tako kvalificirali za udeležbo na Zimski univerzijadi 2011, ki bo v turškem Erzurumu.

Dolgčas ne bo niti gledalcem in spremljevalcem, saj se bodo zabavi ob tekmovanju s pležuhi, državnem prvenstvu v kepanju, vseskozi jih bo ogreval DJ ter vroče go-go plesalke. Vrhunec večera bo zagotovo koncert zmeraj bolj priljubljene skupine iz Bosne – Dubioze kolektiva.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.