Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor

Vemo, da samo diploma še ne jamči delovnega mesta.

Zato se trudimo dosegati visoko kakovost, da vam naša diploma široko odpira vrata v izbrano prihodnost. Izvajamo program Gostinstvo in turizem, ki so mu dodane sodobne vsebine, kot so wellness, kulinarika za vitalnost, kongresna dejavnost, hotelsko gospodinjstvo. Organiziramo oglede in ekskurzije v kraje, ki so del naše naravne in kulturne dediščine ter izvajamo dejavnosti, ki študente osveščajo tudi z ekološkimi spoznanji, ter gostimo predavatelje iz gospodarstva. Poudarek dajemo projektnim nalogam, ki se izvajajo tudi v restavraciji, vinoteki, na turistični kmetiji, v gledališču, na splavu, med vinogradi. Šola je članica več najbolj uglednih mednarodnih združenj hotelskih in turističnih šol, zato lahko študenti pridobijo nepozabne in neprecenljive izkušnje na mednarodnih tekmovanjih. Odlični rezultati doslej dokazujejo o spretnosti in visokih dosežkih naših študentov v mednarodnem merilu.

Naši študenti se lahko udeležijo izobraževanja v tujini v okviru pridobljene listine Erasmus in projektov Mobilnosti (Leonardo da Vinci), s pomočjo katerih se študenti praktično izobražujejo v podjetjih najpomembnejših turističnih držav v Evropi.

Vse informacije lahko dobite na šoli: Zagrebška 18, Maribor, po tel. 02/32-02-300, e-pošti referat@vsgt-mb.si ali na www.vsgt-mb.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.