Zbiljska noč 2017

Prihaja največji dogodek pod zvezdami. Prihaja ZBILJSKA NOČ 2017! 26. 08. 2017!

Edinstven ambient ob Zbiljskem jezeru bo tudi letos zasijal v vsem svojem blišču. Tokrat bodo za edinstveno energijo na odru in pod njem, skrbeli vrhunski domači in tuji izvajalci.

S ponosom vam predstavljamo letošnje dogajanje, ki bo potekalo od 20.00 ure pa vse tja do zgodnjih jutranjih ur. Zabava bo poskrbljena za prav vse generacije, pripravili bomo tudi širok izbor gostinske ponudbe, »chill out« zone in še veliko več.

Jelena Rozga
Žena, majka, KRALJICA. Hrvaška pevka, vsem znana kot bivša vokalistka skupine Magazin. Tokrat nam bo Jelena predstavila svoj novi album z naslovom »Moderna žena«.

Jan Plestenjak
Najbolj uspešen slovenski glasbenik in avtor številnih uspešnic nam bo svoj trinajsti studijski album »Dvigni krila«, naslednika z zlato ploščo nagrajenega albuma »Večja od neba«.

Mambo Kings Slo
Neustavljivi slovenski žurerji, ki na vsakem njihovem koncertu s preigravanjem tako avtorskih pesmi, kot tudi priredb največjih uspešnic, poskrbijo za odlično vzdušje in nepozabno zabavo!

Karma
Hrvaška Skupina Karma bo premierno nastopila na Zbiljskih tleh. Duo, ki bo poskrbel za noro energijo ob svojih starih in novih hitih.

WARM UP: DJ Ney
 

Link dogodek Facebook :
https://www.facebook.com/events/160644644459772

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.