EXIT odpira festivalska vrata regije in ponuja cepljenje

Srbija se z junijem vrača v normalno življenje in to je navdušilo navdušence festivalov. Predvsem enega festivala, ki zaradi epidemije ni bil preložen na kasnejši datum. EXIT festival bo letos potekal med 8. in 11. julijem v Novem sadu. Dvajseta obletnica bo potekala v duhu zabave, odlične glasbe, zvezdnikov in cepljenja.

EXIT festival med 8. in 11. julijem

Petrovaradinska trdnjava v Novem Sadu bo ponovno dom enega največjih festivalov v Evropi. Po dolgem času brez koncertov in žive glasbe bo EXIT eden tistih festival, ki dejansko bo. Za čim bolj varno in zdravo zabavo na festivalu pa so organizatorji veliko pozornosti namenili tudi ukrepom. Najbolj zanimiv izmed vseh je možnost prostovoljnega cepljenja, ki bo organiziran pred festivalskimi vrati. Srbsko Ministrstvo za zdravje je zagotovilo približno 1500 cepiv za tuje obiskovalce in izvajalce na festivalu.

EXIT in njegova dvajseta obletnica
EXIT in njegova dvajseta obletnica

Ukrepi zoper covid-19

EXIT je tudi eden izmed regionalnih festivalov, ki je vključen v kampanjo cepljenja. Ta je usmerjena mladim, saj si predvsem Srbija želi, da bi do 21. junija cepili najmanj polovico vseh mladih. Organizatorji so v zahvalo kar tri tisoč vstopnic podarili zdravstvenemu osebju in se jim s tem poklonili za njihovo pomoč med epidemijo.

Festivala se bodo lahko udeležili tisti, ki so cepljeni, imajo potrdilo o prebolelem covid-19 ali pa dokazilo o negativnem PCR / antigenskem testu. Več si lahko prebereš na njihovi spletni strani.

Glavni oder festivala EXIT
Glavni oder festivala EXIT

Vstopnice in cena

Prodaja vstopnic se je že začela, še nekaj časa pa bo v prodaji izjemno priljubljen paket 4+1, ki vključuje več festivalov. Cena festivalske vstopnice, ki vključuje večdnevno rajanje je 64 €. Cena enodnevne vstopnice pa je 25 €.

Organizatorji opominjajo, da veljajo tudi vstopnice, ki so bile kupljene za EXIT 2020. Le ta je bil odpovedan oziroma prestavljen.

Kdo bo nastopal?

Med nastopajočimi so trenutno David Guetta, Tyga, Robin Schulz, Asaf Avidan, DJ Snake, Sabaton, Laibach, Paul Kalkbrenner, Sheck Wes, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Artbat, Hot Since 82, , Meduza, Solomun, Paul van Dyk, Goblini, Šajzerbiterlemon, Space Motion in drugi. Kot je zapisano na spletni strani pa to še ni vse, saj bodo nove nastopajoče razglasili v naslednjih tednih.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekVečini nevidno, a zato nič manj pomembno
Naslednji članekNASA bo na Mednarodno vesoljsko postajo poslala majhne lignje

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.