LinkedAge

Na trg prihaja novo spletno orodje LinkedAge, ki bo v pomoč starejšim, da bodo lahko odšli na potovanje. Omogočilo bo brezplačno menjavo ali najem nastanitvenih zmogljivosti v domovih za starejše in varovanih stanovanjih po Evropi.

Ste že slišali za novo spletno orodje LinkedAge?

LinkedAge je spletno orodje, ki omogoča brezplačno menjavo ali najem nastanitvenih zmogljivosti v domovih za starejše in varovanih stanovanjih po vsej Evropi.

 

Čez približno dva meseca bodo starejši lahko z novim spletnim orodjem za krajši čas zamenjali svoje varovano stanovanje ali namestitev v domu za starejše za enako v kateri drugi evropski državi ali pa ga najeli.

Orodje je namenjeno starejšim ljubiteljem potovanj in deluje na principu oziroma podobno kot spletna stran booking.com. Ponudba pa je prilagojena starejšim. Starejši ljubitelji potovanj bodo imeli dve možnosti.

 

Aplikacija omogoča brezplačno izmenjavo stanovanj ali sobe z enako nastanitvijo v neki drugi državi ali kraju, ki si ga je posameznik želel ogledati. Če je iskalec invalid mu bo aplikacija ponudila samo take nastanitve, ki so prilagojene potrebam invalidov.

 

Druga možnost je najem stanovanja ali sobe za krajše obdobje. V LinkedAge bodo lahko včlanjene tudi tretje univerze, organizacije za oskrbo na domu,društva upokojencev,časopisi za starejše in podobno.

 

LinkedAge bo v pomoč tudi mlajšim, ki želijo od doma, vendar ne želijo pustiti doma svoj ostarelih sorodnikov. Število mlajših, ki iščejo delo v drugih državah narašča. Tudi ti bodo lahko za krajše obdobje poiskali primerno namestitev zanje. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.