Najboljši kampi na Štajerskem

Najboljši kampi na Štajerskem
Najboljši kampi na Štajerskem Foto: Roksana Bashyrova on iStock

Štajerska je prekrasna slovenska pokrajina, ki vsako leto privabi trume obiskovalcev. Na enem mestu smo našli vse najboljše kampe na Štajerskem. Kje se nahajajo, kaj ponujajo in zaradi česa si jih bomo zapomnili. Vse o kampih na Štajerskem.

Kamp Velenje

Kamp, ki navduši

Kamp Velenje se nahaja ob velenjskem jezeru, v čudoviti Šaleški dolini. Točni naslov: Kamp Velenje, Cesta Simona Blatnika, 3320 Velenje.

O kampu Velenje

Kamp Velenje se nahaja ob velenjskem jezeru in vabi v naravo. Na treh hektarjih se razprostira kamp, ki ima kampirne parcele, ki nudijo senco, dostop do elektrike, ter neposredno bližino vode. V kampu imajo tudi popolnoma nove luksuzne mobilne hiške, ki omogočajo popolno sprostitev in ugodje. Vse parcele imajo na voljo priključek za elektriko in bližino vode.

Aktivnosti v kampu

V kampu in okolici je gostom na voljo vrsta aktivnosti. Med drugim je na voljo wind surfanje, SUP-anje, joga na SUPih, potapljanje, pohodniški izleti, kolesarjenje, plezanje, jahanje, golf, igre z žogo, polet z letalom, jamarski treking, rafting, masaže, vožnja s pletno in mnoge druge avanture. Za skupine organizirajo teambuildinge in dogodke, šole v naravi in športne dneve.

V kampu sta na voljo tudi restavracija in otroško igrišče.

Ugodnosti kampa, ki naredijo dopust lepši

Brezplačen wifi je na voljo na območju kampa. Na sredi kampa je na voljo WC stavba, ki ima poleg standardnih wcjev in tušev tudi wc za invalide in otroški wc.

Kamp Velenje
Kamp Velenje Foto: on camp-velenje

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekIzgorelost na delovnem mestu
Naslednji članek(INTERVJU) Severin Fiala: »Eksperimentiraš lahko, če imaš načrt«

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.