Odprle so se prijave za AEGEE poletne šole

Letos poleti vas čaka nepozabna izkušnja: preživeti 15 dni v vrtincu izzivov, ki vam bodo vzeli sapo, prebudili vse vaše čute in vas vodili skozi najboljše poletje vašega življenja. 15 dni, polnih žura in dogodivščin, in 14 noči, za katere si boste želeli, da se ne bi nikoli končale.

Izberite si svojo poletno dogodivščino!
Tudi letos je izbira poletnih šol pestra in zanimiva – zagotovo boste našli mesto svojih sanj in tam preživeli nepozabno poletje. Samo nekaj primerov: letošnjo poletno šolo lahko preživite v raziskovanju zgodovine (in seveda nočnega življenja) Amsterdama, se prepustite Balkan Expressu in doživite popotovanje od Maribora do Beograda malo drugače, uživate na sončni Siciliji, spoznavate kulturo v Firencah, se pustite presenetiti mešanici različnih kultur v Istanbulu, najdete najlepši košček Poljske, se prepustite različnim ritmom in zaplešete na popotovanju od Moskve do Kijeva, preživite poletje na plaži v Portu, doživite vročo Španijo v Madridu, razpravljate o človekovih pravicah v Skopju ali pa se napotite na sever in v Tartuju in Tallinu doživite S(w)inging revolution. Evropa je letos poleti samo vaša, vse, kar morate narediti, je, da izberete destinacijo!

Kako na poletno šolo?
Če bi letošnje poletje radi preživeli popolnoma drugače, najprej odsurfajte na http://www.aegee.org/su in si izberite svojo poletno šolo. Nato se včlanite v AEGEE, kar lahko storite na uradnih urah AEGEE-Ljubljana vsak četrtek med 16. in 18. uro. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-mailu aegee.ljubljana@gmail.com, več informacij o poletnih šolah pa lahko dobite tudi na naslovu http://www.aegee-ljubljana.org.

Poletna šola tudi v Ljubljani in Novi Gorici!
Kot vsako leto bomo tudi tokrat pri nas julija organizirali poletno šolo, na njej sprejeli 35 tujih študentov in skupaj z njimi preživeli nepozabnih 14 dni! Se nam želite pridružiti, skupaj z nami zabavati in sodelovati pri organizaciji? Sodelovanje pri poletni šoli je idealna priložnost, da pridobite izkušnje na področju organizacije projektov, odnosov z javnostmi, nabiranja sponzorskih sredstev, da izboljšate svoje znanje tujih jezikov, da spoznate kup novih prijateljev z vseh koncev Evrope, predvsem pa, da preživite čudovito poletje, polno nepozabnih doživetij. Ekipa za organizacijo poletne šole se začenja oblikovati že zdaj – oglasite se na zgornji e-mail ali nas obiščite v času uradnih ur. Naj bo letošnje poletje popolnoma drugačno!

Veronika Žagar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.