Poletna šola na EF

Tudi letos bo Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani gostila poletno šolo. Kot vsako leto udeleženci prihajajo iz različni držav in na Ekonomski fakulteti opravljajo en ali dva predmeta, spoznavajo Slovenijo in se družijo s svojimi vrstniki.

Tudi letos bo v poletnem času, v juliju na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekala poletna šola »Take the best from East and West«. Zbrali se bodo udeleženci iz vsega sveta, kjer se bodo v tritedenskem programu družili s svojimi vrstniki. Udeleženci bodo lahko opravili enega ali dva predmeta, obiskali podjetja, se udeležili veliko družabnih aktivnosti ter se družili in spoznavali študente s celega sveta. 

 

Letošnja poletna šola bo potekala med 8. in 26. julijem 2013. Tujim študentom bo ponudila študij na fakulteti, ki se ponaša z Equis in AACSB akriditacijo in program v angleškem jeziku z primeri iz prakse. Študentje bodo spoznali slovenska podjetja in se družili in mrežili z ostalimi udeleženci, tako bodo slovenski študentje lahko izboljšali svojo angleščino. Udeleženci iz tujine, pa bodo lahko v najbolj sončnem mesecu raziskovali Slovenijo in njene lepote. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.