Slovenija je najboljša turistična destinacija za leto 2021

Slovenija se že več let uvršča v sam vrh najboljših turističnih destinacij, za potrditev, da je naša majhna zelena dežela še kako vredna obiska pa jo je svetovno priznana luksuzna revija za potovanja Condé Nast Traveller uvrstila na najvišje mesto najboljših počitniških destinacij za leto 2021. 

Condé Nast Traveller je luksuzna revija, ki raziskuje destinacije, ki ponujajo vrhunska doživetja za še tako prefinjene okuse. Slovenija je med 21 izbranimi destinacijami dosegla prvo mesto, angleški Yorkshire je zasedel drugo mesto in tretje mesto je pripadlo portugalskemu Melidesu. Na seznamu so se znašli še Združeni Arabski Emirati, El Hierro, Kimberley, Accra, Amazonski deževni gozd, Helsinki, Dominikanska Republika in druge eksotične in doživetij polne destinacije.

brown wooden bridge on river between green trees during daytime
Blejski Vintgar.

Luksuzna revija za potovanja je za leto 2021 izbirala med destinacijami z raznoliko geografsko paleto potovanj. V obzir so vzeli različne zahteve prefinjenih gostov, kot so deskarji, ljubitelji gastronomije in oboževalci lepe arhitekture. Slovenija pa je bila zato zasluženo uvrščena na prvo mesto, saj naša dežela nudi od Michelinovih zvezdic do poletnih doživetij na jezerih. Ne manjka pa tudi arhitekturnih užitkov v stari dobri Ljubljani in gorskih poti za športne navdušence. Preprosto imamo vse na dlani.

white castle

Prejšnji članekStorite nekaj novega in uživajte v prihodnosti pametne pisarne z napravami Huawei, ki so zdaj na voljo po promocijskih cenah!
Naslednji članekNajbogatejše filmske produkcijske hiše

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.