13 stvari, ki jih to poletje moraš narediti sam

Še vedno ne veš točno, kje, s kom in kako boš preživel letošnje poletje? So vsi tvoji prijatelji v zvezi, za potovanje z družino si prestar, a vseeno nočeš celotnega poletja preležati in gledati v strop? Zato smo pripravili 15 idej, kaj lahko to poletje počneš sam.

Ujemi sončne žarke: Kaj je bolje kot dan preživeti ob bazenu, v parku ali samo na  dvorišču in vpijati sončne žarke brez, da te kdo motil?

Telovadi zunaj: Obuj superge in se odpravi v bližnji park. Pazi samo, da se izogibaš visokim temperaturam.

Obišči tržnico: Vstani zgodaj zjutraj in se odpravi nakupovat na mestno tržnico.

Preberi knjigo: Čez leto ni bilo časa, ker je bilo preveč dela z izpiti in vsemi projekti? Obišči knjižnico ali antikvariat in poišči nekaj knjig, ki jih želiš prebrati že nekaj časa.

Pomagaj v zavetišču za živali: Če želiš, da bo tvoje poletje imelo tudi nek pomen in bi rad nekomu pomagal, poišči lokalno zavetišče za živali in jim pomagaj poskrbeti za majhne kužke in mucke. Mogoče lahko celo nekomu podariš nov dom.

Pojdi plavat: Kaj drugega pa bi lahko počeli poleti? Skoči do bližnjega jezera, reke ali se zapelji do morja in dan preživi v vodi.

Razvajaj se: Naredi si masko za obraz, se naroči h kozmetičarki ali pa se odpelji v eno izmed term ter se prepusti celemu dnevu masaž in savn.

Fotografiraj: Pa ne s telefonom, ampak poišči star fotoaparat na film in poslikaj zanimive dogodivščine potem pa počakaj nekaj dni, da vidiš, kakšne fotografije so nastale.

Obišči muzej ali galerijo: Če ne veš, kaj bi delal na turoben, deževen dan, se odpravi v galerijo ali muzej in bodi kulturen.

Razišči novo mesto: Zakaj ne bi za spremembo nekam odpotoval sam? Na takšnem potovanju si odvisen samo od sebe, obiščeš samo tisto, kar te zares zanima, nekje na poti pa mogoče ponovno najdetš sebe in ugotovitš, kaj si želiš v življenju.

Sestavite sestavljanko: Testiraj svojo potrpežljivost in iz omare potegni tisto sestavljanko, ki si jo dobil pred nekaj leti za rojstni dan.

Pojdi po nakupih: Poletje je zagotovo čas, ko potrebuješ nekaj novih stvari in osvežiš svojo garderobo in zakaj bi s sabo vlekla sitnega fanta, ki ne ve, kam se dati?

Privošči si sladoled: Ni boljšega, kot da sam sebe posladkaš s svojim najljubšim sladoledom.

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

VIRPOPSUGAR
Prejšnji članekFestival Lakeness v objemu Vipavske doline
Naslednji članekHONOR 7S – najboljši pametni telefon, ki stane manj kot 120 €

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.