Hitro in enostavno po Ljubljani z Avant2Go

Študentje smo ob prihodu v Ljubljano navadno prepuščeni javnemu potniškemu prometu, s katerim najlaže raziskujemo novo okolje. Ljubljana morda zares ni velemesto, a je zaradi pogostih zamud in obvozov vožnja z mestnimi avtobusi dolgotrajna, kar nemalokrat sproža negodovanje. Avant2Go je ugodna in zanesljiva rešitev za vse, ki si želite v vsakem trenutku ostati mobilni brez stroškov lastništva in vzdrževanja vozila.

Avant2Go ti omogoča varno vožnjo z najsodobnejšimi električnimi avtomobili. Storitev je izjemno preprosta, saj z uporabo mobilne aplikacije preprosto poiščeš in rezerviraš prosto vozilo ter poravnaš končni strošek za vožnjo. Ker vozilo uporabljaš le takrat, ko ga potrebuješ, se ob tem izogneš vsem nevšečnostim lastništva avtomobila. Prav tako ti veliko skrbi prihrani zagotovljeno prosto in brezplačno parkirno mesto ob zaključku vožnje.

Kako postaneš Avant2Go uporabnik?

Zelo preprosto. Najprej moraš na spletu najprej opraviti registracijo. Nato sledi še izobraževanje o električni mobilnosti ter avtomobilih, ki jih imaš na izbiro. Nazadnje se moraš še osebno oglasiti v eni izmed poslovalnic, kjer bodo uredili vse potrebno, da lahko prek aplikacije rezerviraš in odpelješ svoje vozilo. Prevzemna mesta lahko zaenkrat najdeš v Ljubljani, Kranju, Mariboru, Murski Soboti ter na Letališči Jožeta Pučnika.

Če potrebuješ avtomobil za krajši izlet, vikend ali nujni opravek po mestu, je Avant2Go prava rešitev zate. Ker pa so vozila izključno električna ter brez škodljivih emisij in hrupa, s tem pripomoreš tudi k ohranjanju okolja.

Projekt podpira Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad

Prejšnji članekZakaj moraš nemudoma začeti uporabljati črno kumino
Naslednji članekTrnfest bo!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.