Kako čim hitreje pozdraviti mačka?

Kot prvo, če mačka ne želiš zdraviti, je najbolje, da se alkoholu izogibaš kar se le da. A ker so študentska leta tista, v katerih se udeležimo največ zabav, prežuramo kar nekaj noči in se naslednje jutro zbudimo ne le z mačkom, ampak kar s tigrom, imamo zate nekaj nasvetov, kako se naslednje jutro spopasti s to nadlogo.

Spij čimveč tekočine in si naslednje jutro namesto mastne hrane raje privošči nekaj lahkega. Sicer večina ljudi prisega na mastno, nezdravo hrano, a to je odvisno od vsakega posameznika.

Če te boli glava, vzemi tableto proti bolečinam. Primeren je lekadol ali nalgesin, a poskrbi, da to to ne bo prišlo v navado. Glavbol bo preprečila zadostna količina popite vode, ki bo poskrbela, da ne boš dehidriran.

Telovadba ti bo pomagala, če maček ni prehud. Če se počutiš dokaj v redu, ti bo lahka telovadba pomagala, da se boš počutili bolje, če si prejšnjo noč popolnoma pretiraval pa ti bo zagotovo bolj kot telovadba koristil dober počitek.

Spanje je zagotovo najboljše zdravilo za mačka. Alkohol bo sicer poskrbel, da boš zaspal v hipu, a slabost in glavobol bosta hitro poskrbela, da noč ne bo prijetna. Če imaš možnost, da naslednji dan počivaš in ne pretiravaš, je to najboljša možnost. Uleži se in poskušaj zaspati. Hvalaženi ti bodo tako možgani kot

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

VIRhealth.com
Prejšnji članekŠe malo luž in mongolske zgodovine, potem pa domov
Naslednji članek8 odpisanih poklicev

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.