Nasveti za brezskrbno in leno poletje

Vroče je zunaj, vroče je znotraj, izpiti so zaključeni – nihče te ne bo obsojal, da se prepustiš lenobi in da želiš v svoje poletne podvige vložiti kar se da malo truda. A tudi če si super len, še ne pomeni, da ne moreš imeti zabavnih in navdihujočih poletnih počitnic. Mogoče se samo trudiš preživeti dan, brez da bi se spremenil v stopljen puding, načrtuješ najboljše potovanje, peko na žaru, ali zabavo ob bazenu, zate smo pripravili nekaj preprostih nasvetov, s katerimi boš prihranil denar in čas. Si pripravljeni na lenobno poletje?

Pripravi naravno mešanico proti opeklinam. Preprost recept, ki ga sestavljata med in aloe vera.

Uporabi zobno ščetko, če želiš odstraniti laske iz koruze, ki jo boste kasneje spekli na žaru.

Uporabi modelček za mufine, s katerim boš poskrbel, da vam sladoledna lučka ne bo tekla po rokah. Edina stvar, ki je hujša od tekoče lučke, so ostanki, ki ostanejo po rokah in oblačilih.

Trsko, ki se ti je zapičila v prst, odstrani brez pincete. Zmešaj malce sode bikarbone in vode, jo nanesi na trsko in čez prilepi obliž. V roku ene ure se bo trska sama od sebe odstranila.

Naredi svežo stisnjeno limonado in jo zamrzni kot ledene kocke. Tako boš vedno imel pri roki osvežujočo, hladno pijačo.

Ko pakiraš za na morje, svojih oblačil ne zloži, ampak jih zvij v role. Tako bodo oblačila zavzela manj prostora, obenem pa boš točno vedel, kje imaš kakšno oblačilo in ne boš premetal celotnega kovčka preden boš našel točno določeno obleko ali hlače.

Srbečico, ki jo povzroči komarjev pik, ustavi s toplo žlico. Žlico pogrej pod vodo in jo nasloni na mesto pika. Vročina bo uničila protein, ki povzroča srbečico.

Ko pripravljaš ledene kocke, zraven dodaj liste mete. Ko bodo zmrznjene, boš z njimi osvežil in ohladil ledeni čaj ali koktelj.

Z modelčki za mufine prekrije pijačo in poskrbi, da vanjo ne bodo zašle žuželke.

 

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

PREKOhttps://www.popsugar.co.uk/
VIRPOPSUGAR
Prejšnji članekNagradna igra: Karte za kopanje v bazenih sredi mesta
Naslednji članek»Dobro za vse« tudi na 11. Črnfestu

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.