»Dobro za vse« tudi na 11. Črnfestu

Festival dobre glasbe, hrane, gledališča, smeha in otroškega rajanja se  s svetlobno hitrostjo približuje in čez dober teden dni se bo že začel pester program, ki bo trajal vse tja do 1. septembra. Klub belokranjskih študentov, Mladinski kulturni klub Bele krajine in Mladinski center BIT so za 11. Črnfest v Črnomlju pripravili izvrstne koncerte, predstave, športne in kulinarične dogodke ter tako poskrbeli, da bo avgust minil v znamenju dobrega festivalskega vzdušja.

Skozi skoraj tri tedne pestrega dogajanja bo Belo krajino obiskala vrsta odličnih glasbenikov, ki se bo predstavila na odrih Črnfesta. To so Big Foot Mama, Tabu, TBF, Koala Voice, Nipke, Trkaj in mnogi drugi. Program je obogaten tudi s številnimi športnimi aktivnostmi, predstavami za otroke, predavanji, filmskim večerom, kulinaričnim dogodkom in delavnicami. Glavni dogodek bo v petek, 17. avgusta.

Športne dejavnosti, ki jih bodo obiskovalci lahko letos izkusili so košarkarski turnir, frizbi turnir, odbojka na mivki, zorbing in tekmovanje na prvi plezalni steni na reki v Sloveniji. Gledališka skupina KBŠ pa se na odrske deske vrača s predstavo Zofija, s katero bodo gledalci skozi smeh, solze, ples in spletke spoznali preteklost Črnomlja pred 790-imi leti.

Šport na Črnfestu 2017.
Zvrstilo se bo tudi veliko športnih aktivnosti.

Dogajanje bo potekalo na različnih lokacijah, od odra na Trgu svobode v Črnomlju, igrišča na Majerju, Kulturnega doma Črnomelj, Petrovega trga, Kozolca nad Piccolom, Kampa Podzemelj,  Big Berrya v Primostku do nepogrešljivega črnomaljskega grajskega atrija.

Ob vseh raznolikih aktivnostih, ki se bodo zvrstile med Črnfestom so prepričani, da se bo 11. Črnfest vsakemu obiskovalcu posebej vtisnil v spomin in tako znova obdržal svoje primarno geslo »dobro za vse«. 

Poudarjajo še, da bo na dan glavnega dogodka, v petek 17. avgusta, zaprto mestno središče, in sicer od 12.00 do naslednjega dne, 18. avgusta, prav tako do 12.00.

Program in dogajanje med festivalom lahko spremljate na našem FB profilu, spletni strani in Instagram profilu, lanski Črnfest pa si lahko ogledate v priloženih fotografijah.

Prejšnji članekNasveti za brezskrbno in leno poletje
Naslednji članekKako kupiti prenosnik, brez da prodaš obe ledvici?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.