Platforma Re-open EU najboljši pomočnik pri načrtovanju potovanj med pandemijo

Re-open EU je spletna platforma, kjer so zbrane vse informacije o omejitvah, ki te čakajo ob vstopu v ciljno državo v EU, če se odločiš za potovanje. Spletna stran je prevedena v 23 evropskih jezikov in uporabniku nudi vse bistvene podatke, ki so potrebni za načrtovanje prostega gibanja in turizma v državah članicah EU. Vsebuje informacije o prehodu meja, informacije o omejitvah potovanj, kakšni so javnozdravstveni in varnostni ukrepi ter kakšne storitve so v ciljni državi razpoložljive. Ne manjka pa niti praktičnih informacij za strastne popotnike.

Spletna platforma je interaktivno orodje s pogosto posodobljenimi informacijami, ki nam (vsaj v teoriji) omogoča varen in zdrav dopust. Informacije, s katerimi upravlja platforma, temeljijo na najnovejših razpoložljivih podatkih držav članic EU.

reopen portal

Spletno platformo uporabiš tako, da izbereš državo, ki bi jo rad obiskal, nato pa se ti prikažejo okenca s splošnimi informacijami, kjer se lahko informiraš o nacionalnih spletnih straneh, ki državljane obveščačjo o stanju v državi glede novega koronavirusa. V zavihku potovanja si lahko prebereš največkrat vprašana vprašanja in odgovore nanje, v zavihku storitve pa se odgovori nanašajo na vprašanja glede storitev, ki so ponujene v ciljni državi. Sledi še okence zdravje in varnost, kjer so informacije o tveganih območjih v tržavi.

Spletna platforma je zelo uporabna za vse, ki si letos kljub trenutni situaciji še vedno želijo v tujino. Pa ti, kje boš letos preživel dopust?

Prejšnji članekKako te korporacije prelisičijo v nakup
Naslednji članekŠe ne veš, kam naprej na faks? Obstaja rešitev.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.