Sponzorirano

Platforma Re-open EU najboljši pomočnik pri načrtovanju potovanj med pandemijo

znak meja
Sponzorirano

Re-open EU je spletna platforma, kjer so zbrane vse informacije o omejitvah, ki te čakajo ob vstopu v ciljno državo v EU, če se odločiš za potovanje. Spletna stran je prevedena v 23 evropskih jezikov in uporabniku nudi vse bistvene podatke, ki so potrebni za načrtovanje prostega gibanja in turizma v državah članicah EU. Vsebuje informacije o prehodu meja, informacije o omejitvah potovanj, kakšni so javnozdravstveni in varnostni ukrepi ter kakšne storitve so v ciljni državi razpoložljive. Ne manjka pa niti praktičnih informacij za strastne popotnike.

Spletna platforma je interaktivno orodje s pogosto posodobljenimi informacijami, ki nam (vsaj v teoriji) omogoča varen in zdrav dopust. Informacije, s katerimi upravlja platforma, temeljijo na najnovejših razpoložljivih podatkih držav članic EU.

Spletno platformo uporabiš tako, da izbereš državo, ki bi jo rad obiskal, nato pa se ti prikažejo okenca s splošnimi informacijami, kjer se lahko informiraš o nacionalnih spletnih straneh, ki državljane obveščačjo o stanju v državi glede novega koronavirusa. V zavihku potovanja si lahko prebereš največkrat vprašana vprašanja in odgovore nanje, v zavihku storitve pa se odgovori nanašajo na vprašanja glede storitev, ki so ponujene v ciljni državi. Sledi še okence zdravje in varnost, kjer so informacije o tveganih območjih v tržavi.

Spletna platforma je zelo uporabna za vse, ki si letos kljub trenutni situaciji še vedno želijo v tujino. Pa ti, kje boš letos preživel dopust?

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version