Z vlakom po Evropi

Si želiš spontano in avantur polno potovanje po Evropi? Rad potuješ z vlakom? Evropske železnice prebivalcem Evrope omogočajo odličen način potovanja brez prometnih zamaškov in zamujenih letov: sistem Interrail. Kaj še čakaš?

Kaj je Interrail vozovnica?

Interrail je skupna ponudba evropskih železnic in velja za potovanje z vlakom v kar 30 različnih evropskih državah. Svojo avanturo lahko zasnuješ na 2 načina in izbereš za svoje želje primernejšo možnost: izberi Interrail Global Pass ali Interrail One Country Pass vozovnico.

Kaj omogoča?

Global Pass vozovnice omogočajo potovanje po vseh državah, ki si jih izbereš za svojo ciljno točko. Pri tem izbiraš med flexi vozovnicami (imajo določeno število potovalnih dni v 15 dnevih ali v enem mesecu) in kontinuiranimi vozovnicami (veljajo neprekinjeno 15 dni, 22 dni ali cel mesec).

One country pass vozovnico izberi, če želiš potovati po le eni državi. Omogoča 3, 4, 6, ali 8 potovalnih dni v enem mesecu.

In cena?

Cene se razlikujejo glede na nivoje, ki jim države pripadajo. Največ boš moral vložiti za potovanje po Nemčiji in Veliki Britaniji, najmanj pa za pot po Bolgariji, Češki, Slovaški, Poljski, Srbiji in po Hrvaški. Preveri na .

Kako do vozovnice?

Interrail vozovnico lahko kupiš na železniških postajah večine večjih slovenskih mest: v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Novi Gorici, Brežicah, Murski soboti, Postojni, Ptuju, Sevnici, Bledu in Jesenicah.

Srečno pot!

Prejšnji članekŠtudent, zrihtaj si štipendijo!
Naslednji članekŠtudentje pozor: natečaj za najboljše magistrsko delo s področja trajnostne energije

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.