Kalifornija 6. del: Zvezde in blišč

Ne greš v Los Angeles in si ne ogledaš Hollywooda. Poleg tega pa samo mesto ponuja nešteto možnosti kjer lahko vidiš slavne osebe.

Kareem Abdul-Jabbar

Eden najboljših košarkašev vseh časov in legenda Los Angelesa. V knjigarni Barnes & Nobel je podpisoval svojo novo knjigo in moral sem biti zraven. Najtežji del je bil prepričati punco, naj počaka v kavarni tam med eno in tremi urami. K sreči je razumela in tako sem spoznal Kareema.

Kareem od daleč
Kareem od daleč
Kareem Abdul-Jabbar
Kareem Abdul-Jabbar

Premiera filma Joker

V Hollywoodu sva videla kako postavljalo po celotni ulici ograje. Nato pa videla ogromno plakatov in napisov Joker. Po nekaj urah sva se postavila v gnečo in gledala, kako z limuzinami prihajajo igralci. Joaquin Phoenix, Robert DeNiro, Jason Momoa, Zazie Beetz, Lisa Bonet, Rooney Mara, Billy Zane, Lakeith Stainfeld in režiser Todd Phillips. Bilo je noro, čeprav se niso niti slikali z nami ali dajali avtogramov.

Premiera Joker
Premiera Joker
Angelina v slabi sliki
Angelina v slabi sliki

Angelina Jolie

Čez nekaj dni pa naslednja premiera. Film Zlohotnica in veliko več ljudi kot pri Jokerju. Predvsem pa Angelina Jolie. Še pred njo igralec Jon Voight, Ed Skrein in Chiwetel Ejiofor. Igralke Michelle Pfeiffer, Elle Fanning, pevka Bebe Rexha in manekenka Heidi Klum. Čudovito.

Premiera filma Zlohotnica
Premiera filma Zlohotnica

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekTe mika delati od doma?
Naslednji članekSkrajšaj si čas na poti domov
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.