Sanjska potovanja po Evropi z Itak Venom

Predstavljaj si družbo tvojih najboljših prijateljev, odlično glasbo, obnovljeni retro kombi in vonj segretih evropskih cest. Itak je s svojim novim projektom dvajsetim avanturistom te sanje omogočil.

Dvajsetim mladim se uresničujejo sanje

Izmed 400 prijavljenih so pri Itaku izbrali 20 tistih, ki so jih s svojimi opisi poti najbolj prepričali. Kandidati so morali izbrati skupino petih in se domisliti najboljše poti, po kateri se bodo zapeljali s prenovljenim Itak Venom, retro kombijem, ki mu je skupina mehanikov v petih tednih izdelala povsem novo podobo in ga opremila z udobnimi in priročnimi deli.

Šik retro kombi

Zdaj ima itakov kombi poleg čudovite zunanje podobe tudi super multimedijski zaslon z navigacijo in zvočnim sistemom, ki bo poskrbel za to, da se vozniki kombija ne bodo izgubili in da bo kombi po regionalnih in avtocestah poskakoval ob ritmih nore glasbe. Popotniki bodo lahko uživali na usnjenih sedežih, če pa ne bodo imeli dovolj časa, da bi se med potjo ustavili v kakšnem obcestnem mestu, bodo baterije svojih telefonov in prenosnikov, lahko napolnili kar med vožnjo.

Bon Voyage!

Prva se je 12.8. na pot odpravila skupina petih fantov, ki bodo kolesa ItakVena prvi obrabili na poti med Švico, južno Francijo, Korziko in Toskano. Za njimi pa se bodo na pot z istim kombijem odpeljale še tri ekipe, ki so svoje potovanje oblikovale povsem drugače.

Itak je željnim raziskovanja Evrope pripravil popolno prevozno sredstvo in jim za popotnico dal še nekaj žepnine. Kaj se bo dogajalo na poti, dolgi 14 dni pa je v rokah zmagovalcev izziva. Če tudi tebe zanima, kako bodo avgustovsko in septembrsko Evropo izkoristili novi vozniki ItakVena, jih lahko spremljaš na ven.itak.si in na Itak Plejsu

Tina Pečan

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.