INTERVJU S TOXIC HEART

Tisti, ki spremljate objave na naši spletni strani student.si, ste zagotovo naleteli na ime Toxic Heart. Gre za precej zanimivo glasbeno zasedbo, ki kot zgleda res nikoli ne miruje.
Če niso na odrih ali v studiu, še zdaleč ne pomeni, da niso aktivni. Kaj so odštekani ‘glamerji’ pripravili za ljubitelje Rock ‘n’ Rolla tokrat, vam bo kitarist in glava benda Mike razkril v sledečem intervjuju.

Toxic Heart! Predenj začnemo govoriti o bistvu, se na kratko predstavite:
Axl, Mike, Rider in GG. Ne moreš bit bolj »opran« kot mi haha. Vsak zase precej poseben in zanimiv karakter, a vsi z enakim ciljem. Mislim, da je ravno to tisto, kar naredi band tako poseben.

Za vami sta dva uspešna koncerta v ljubljanskem Orto baru in MC Mišu v Slovenski Bistrici, zasledila sem tudi, da se bo v kratkem vaš album Ride your life prodajal tudi v Ameriki. Dogaja se vam dosti!
Koncerta sta bila super….skoraj ne morem reči, da nam kak koncert ni bil všeč. Res je včasih boljše včasih slabše ampak nikoli ni »slabo«. Koncert si znamo vedno narediti zanimiv in popestrimo dogajanje tako da zaenkrat kakšnih slabih spominov še nismo odnesli. Smo pa pred kratkim podpisali pogodbo z ameriškim podjetjem, ki bo prevzelo prodajo albuma »Ride Your Life« po Ameriki in drugod po svetu tako da upamo na najboljše hahah. Zraven tega smo pognali tudi spletno oddajo imenovano Toxic Heart TV!

Ustavimo se torej pri vaši oddaji. Gre torej za oddajo, predvajano na spletu. Konec januarja ste začeli s predvajanjem, še prej je pa na spletu bilo mogoče videti tudi napovednik, ki obeta zelo veliko zanimivih stvari. Veliko glasbe in posnetkov s koncertov vsekakor, a zdi se mi, da gre pri oddaji tudi za razkrivanje ‘zakulisja’ rockerskega življenja.
Kot rečeno se oddaja imenuje Toxic Heart TV, ki se bo predvajala ekskluzivno na portalu YouTube na naslovu www.youtube.com/toxichearttv. Kot že veš je napovednik že na spletu, na polno pa začnemo v mesecu februarju. Trenutno imamo veliko ogledov, zanimanje pa raste iz dneva v dan. V sami oddaji pa nebo samo »odra« in »studia« temveč vse stvari s katerimi se člani ukvarjamo; od športa do raznih kulturnih dogodkov. Čeprav bo oddaja naravna bolj v tem stilu pa še ne pomeni da bo to vse, saj bomo v sklopu oddaj podelili res cel kup razno raznih nagrad, ki jih bodo gledalci lahko osvojili na zelo lahek način. Enostavno jo morate pogledat!

Torej niste samo rockerji. Ste tudi športniki, ”plesalci”, ”pivci”, zabavljači… Nam boste v oddaji razkrili tudi svoje ”neglasbene talente”?
Hahaha….nikoli se nismo »predalčkali« in nimamo kakršnihkoli predsodkov do skoraj ničesar zato nimamo »ovir« in »omejitev« v življenju in posledično nam je vse do neke mere zanimivo in se veselimo novih stvari. V sami oddaji nebo manjkalo smeha, to je zagotovo hahah.

Kje pa poteka snemanje oddaje?
Velik del oddaje se odvija v zloglasnem HQ United v Slovenski Bistrici. Vsi ostali dogodki pa po celotni Sloveniji in širni Evropi…kdo ve kam nas bo pot zaneslo v naslednjih mesecih.

Bo možno videti oddajo le na spletu ali tudi na televizijskih ekranih?
Oddaja je trenutno ekskluzivno na portalu YouTube. Glede prenos na TV kanalih pa trenutno nimamo kakšnih načrtov. Glede na to, da ima danes že resnično vsak dostop do interneta si lahko oddaje ogleda kadar hoče in kolikokrat hoče….na ta način gledalcu ni treba čepeti pred TV ekranom in »živcariti« med oglasi hahaha.

In čigav je roza avto iz napovednika?
Em….tisti Ameriški Camaro sploh ne vemo več….roza cabrio pa je en čas bil HQ Party Car ki pravtako ne vemo več kje je haha.

Kaj pa načrti za prihodnost? Govori se o novem videospotu, o novem albumu…
Uff…sploh nevem kje naj začnem….Že sama oddaja je velik projekt, pripravljamo se na izdajo novega videospota za pesem Like The Way I Feel, ki bo izšel kar kmalu, v zaključni fazi je tudi nov, prav poseben album, ki bo nosil 7 pesmi in bo »poseban izdaja« saj smo nekako združili ameriški jug in Toxic Heart, pripravljamo se na snemanje četrtega spota, na snemanje novega, tretjega albuma.. in še in še…sploh več nevem kaj vse še moremo narediti haha.

Maja Orešnik

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.