5 korakov za sprostitev po izpitu

Sprostitev

1. Spanje

Vedno pomaga. Si utrujen? Spanje. Si živčen? Spanje. Preveč dela? Spanje. Ne ravno v vseh primerih, ampak zaslužen počitek ti bo definitivno dobro del. Vseeno pa s spanjem ne pretiravaj.

2. Šport

Odvečni stres, ki ti je ostal po izpitu, lahko odvržeš z rekreacijo. Obuj si telovadne superge in pojdi ven. Teci, meči na koš, brcaj žogo ali boksaj v boksarsko vrečo. Karkoli te pri športu veseli. To lahko počneš s prijatelji in to spremeniš v odlično doživet dan.

3. Branje

Preberi knjigo, ki si si jo že dolgo želel. Izbire imaš ogromno in ko najdeš svojo prijateljico za nekaj ur ali dni, te čakajo nove dogodivščine. Fantazija, kriminalke, romantika, biografije ali pa kar knjige o uspehu. Lahko pa to združiš z naslednjim korakom.

4. Postani mojster štedilnika

Vzemi v roke kuharico ali pa prebrskaj po domišljiji. Prijateljem ali družini pripravi obrok na nivoju več Michelinovih zvezdic. Na spletni strani Revije Študent lahko poiščeš navdih za kuhanje, naj si bo to veganski, vegetarijanski ali klasičen mesni.

5. Preuredi svojo sobo

Vedno odlična ideja, saj lahko sprememba okolja, v katerem živiš, zelo pomaga. Polepi svoje omare s slikami, ki ti krasijo album v telefonu. Zamenjaj posteljnino ali pa postani mojster preobrazbe in spremeni stil sobe.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekVrhunska tablica Huawei MatePad Pro na voljo v Sloveniji, prve kupce čaka odlično darilo
Naslednji članekCena odvoza avta s pajkom in nasveti

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.