Absolvent je zgodovina! Študentje, prihodnje leto se vsi vidimo na Student Islandu na Lefkasu!

S polnoletnostjo pride čas za spremembe. Tudi absolventski izleti si po 18 letih želijo več od neprestanega žuranja.

Kreta in Zakintos bosta ostala zapisana kot legendi absolventov, Collegium, začetnik absolventskih izletov, vam predstavlja čisto nov koncept, čisto nov otok: Student Island. S Student Islandom potuješ v neznano, odkrivaš neraziskano, doživiš nepozabno. Vse to v pristni naravi grškega otoka Lefkas, daleč stran od neosebnih hotelskih kompleksov in prepolnih plaž.

Student Island ni le prizorišče najboljših žurov, je tudi idealna priložnost za spoznavanje ljudi izven faksov. S slovenskimi in tujimi študenti debatiraš, žuraš, surfaš, kajtaš ali jadraš in se obenem spočiješ po napornem študijskem letu.

Otok Lefkas je še neodkrit biser Jonskega morja, idealen za avanturiste. Daleč stran od ogromnih hotelskih kompleksov, komercialne ponudbe in prenatrpanih plaž ti omogoča, da doživiš pravo Grčijo. Tisto pristno, nepokvarjeno, z najlepšimi plažami v Sredozemlju, s turkizno modrim morjem, odličnim za jadranje, surfanje in kajtanje. Otok je poln skritih plaž in romantičnih lagun, kjer se ob kresu in dobri glasbi razvije spontana zabava, ki traja vse od sončnega zahoda pa do sončnega vzhoda naslednje jutro.

Pusti, da te očara ta edinstveni grški raj!


Nekaj zanimivosti o Lefkasu:

Otok Lefkas (Lefkada), četrti največji med Jonskimi otoki, leži ob celini, od katere ga loči le ozek kanal. S celino je povezan preko plavajočega mostu, ki meri v dolžino približno 50 metrov.
Otok zaradi njegove lepote imenujejo tudi „Lefki“, kar pomeni „lepi“. Naravno bogastvo otoka je namreč podtalnica, zaradi katere je otok raj z zelenjem, borovimi gozdiči, oljkami, s citrusi, z začimbami, zdravilnimi rastlinami ter s čudovitimi manjšimi slapovi. Različne plaže so razporejene po celotnem otoku, vendar se najlepše nahajajo na zahodni strani otoka Lefkas. Pod visokimi strmimi pečinami valovi svetlo turkiznega morja pljuskajo ob strme skale, med katerimi so sanjske bele plaže (Porto Katsiki, Egremni, Milos, Agios Ioannis …). 


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.