AntiValentinovo ni anti ljubezen

AntiValentinovo2020
AntiValentinovo2020

Antivalentinovo, centralna žurka za drugače misleče, se je v Zagrebu »rodila« leta 2016, ko je skupina Let 3 najavila velik koncert v Domu Sportova. Najbolj je bilo nad njim navdušeno urbano in alternativo občinstvo, ki pred tem ni imelo svojega dogodka, po drugi strani pa so za zaljubljene organizirani razni romantični koncerti za pare. V naslednjih letih so se Let 3 na odru pridružili še drugi glasbeniki, in tudi letos bo v Zagrebu – tako kot pri nas – potekal dvodnevni žur in sicer 14. in 15. Februarja v Boćarskem domu.

AntiValentinovo #2 v Ljubljani

12. in 13. februarja bo v Ljubljani potekal drugi AntiValentinov žur, na katerem bodo v Cvetličarni »alternativce« navduševali Elevators, Paraf, Let 3, Infected, Peter Paradox, T.M.S. crew in NIET.

Funky punk kombinacija glasbe na AntiValentinovo #2 vas bo v dveh dneh pomladila, prizemljila in popeljala v glasbeni raj!

Na AntiValentinovo #2 bodo v sredo, 12. 2.2020 nastopile sveže sile rock glasbe INFECTED, slovenske legende jazz funky rocka ELEVATORS, ki jih poznamo po kultnih “V aorto”, “Prva pomoč” in “Na krilih ljubezni”, njegovo visočanstvo PeterParadox in (antivalentinovemu) nepogrešljivi shock rockerji LET 3, ki vedno poskrbijo za pravo zabavo!

Za pokušino: https://www.youtube.com/watch?v=mg39whWlZdo

Drugi dan glasbenega raja, v četrtek 13.2.2020, ti bodo večer s svojo pozitivno energijo popestrili TMS CREW, priča boš koncertu kultne reške skupine PARAF, ki bo PRVIČ ever nastopila v kombinirani postavi obeh zasedb z Valterjem in Vim Colo, za zaključek bodo poskrbeli slovenski hard-core pankerji NIET, ki se po kratkem premoru vračajo na koncertne odre.

Za pokušino številka 2: https://www.youtube.com/watch?v=64D0rZ76atk

Več o letošnjih nastopajočih in o dogodku si lahko prebereš na: http://dallas.si/antivalentinovo-2/

? Vstopnice za vsak dan posebej so že v prodaji in jih lahko dobiš v Eventim poslovalnicah, Petrol BS in Poštah po vsej Sloveniji ali na spletu kot print@home ali mobilno vstopnico #kjerkoli ➡️ http://bit.ly/2OmTOTa

>>> brezplačno karto lahko 11. 2. 2020 osvojiš tudi v naši nagradni na našem IG @revija_student <<< 😉

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekEvropski teden preprečevanja raka materničnega vratu
Naslednji članekApple bo menjal kable
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.