Dnevi doktorskih študentov

Društvo mladih raziskovalcev Slovenije vabi na Dneve doktorskih študentov in sicer 24. in 25. aprila 2013 v prostore Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani.

Društvo mladih raziskovalcev Slovenije vabi na Dneve doktorskih študentov. Potekali bodo 24. in 25. aprila 2013 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani, pod častnim pokroviteljstvom rektorjev vseh štirih slovenskih univerz.

 

Doktorski študentje bodo s predstavniki akademske sfere in gospodarstva spregovorili o možnostih karierne poti mladih doktorjev znanosti v gospodarstvu ter vlogi sodelovanja akademske sfere z gospodarstvom pri tem.

 

Na srečanju bo pozornost namenjena predavanju uglednih gostov iz akademske sfere in gospodarstva, sodelovanju akademske sfere z gospodarstvom, predstavitvi uspešnih zgodb sodelovanja z vidika gospodarstvenika, akademika in mladega raziskovalca, ustanovitvi spin-off podjetji in možnosti komercializacije doktorsko-raziskovalnih dosežkov, predstavitvi kariernih možnosti za mlade doktorje znanosti v podjetjih  ter predstavitvi uspešnih podjetij, katerih ustanovitelji so doktorji znanosti in kaj je potrebno za ustanovitev visokotehnološkega in raziskovalno usmerjenega podjetja ter kako začeti.

 

Na dogodek se je potrebno prijaviti in sicer preko spletnega obrazca do 22. aprila 2013. Število mest je omejeno. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.