Doživite Rock ‘n’ Roll!

O doživetju, ki ga skupina Toxic Heart pričara na koncertnih odrih smo že pisali. Le dan nazaj pa smo bili priča novemu podvigu rockerjev, ki, kot zgleda, nikoli ne mirujejo.

Če ste kdaj spremljali oddaje na MTV-ju o bendih, njihovem energičnem življenju, vam tokrat predstavljamo novo oddajo, ki jo bo možno spremljati na spletu, ki jo snema slovenska glasbena zasedba!

Gre za prvo slovensko spletno glasbeno oddajo, ki pa je sicer posneta v angleščini, kar pa ni razlog, da je nebi spremljali. Zagotovljena je ‘toksična’ doza glasbe, akcije, ekstremnih športov, ekstremnih zabav… Dobili boste vpogled v življenje, ki je ‘pure Rock ‘n’ Roll’. Oddaja začne teči februarja, na YouTube-u in na Facebooku pa je možno videti že napovednik, ki obeta zelo veliko. V zgolj enem dnevu je napovednik dosegel že tri tisoč ogledov! Če ga slučajno še niste videli, si ga poglejte na: http://www.youtube.com/user/ToxicHeartTV   kjer boste kasneje lahko spremljali tudi samo oddajo.

Skratka, če ste željni pokukati v ‘zakulisje’ in življenje rock benda, če vas zanima kaj fantje počnejo takrat, ko niso na odru, kako se na njega pripravljajo, ali kako si popestrijo svoj prosti čas, preprosto, kako izgleda pravi rockerski lajf, potem zagotovo morate spremljati fante s skupine Toxic Heart pri njihovih norih dogodivščinah, ki so jih samo za ljubitelje glasbe, športa, za tiste, ki imajo radi ‘big time’ in radi zajahajo življenje, pa naj bo to kitara, wakeboard ali hiter avto, ulovili na kamero.

Vsega pa vam zaenkrat še ne bomo izdali. 🙂

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.