Sponzorirano
LaliCup, čista, zanesljiva in udobna

Escape room: si upaš pobegniti?

Sponzorirano

Escape room ali soba pobega je zanimiv način team buildinga in zabave, ki je obnorel svet. Soba pobega je igra, v kateri si zaprt v sobo in iz nje skušaš pobegniti. A preden dobiš ključ, moraš rešiti vrsto ugank, ki se med seboj povezujejo.

Escape room je igra, ki je običajno namenjena od 2 do 5 igralcem. Lahko greš sicer tudi sam, a je zabavneje s prijatelji, saj več glav več ve. V sobi imaš na voljo omejen čas – običajno 60 minut. A ne skrbi. Če ti zaškripa, ti gamemaster iz sosednje sobe lahko pomaga z namigi za razrešitev uganke.

Sobe so tematske in tako zagotavljajo unikatno izkušnjo, ki te popolnoma prevzame. In temu primerne so seveda tudi uganke: lahko so logične, matematične, igra besed, spretnostne naloge, prepoznavanje oblik…

Sobe pobega so zelo razširjene v Sloveniji. Samo v Ljubljani je 14 sob pobega, nekatere pa ponujajo celo več različnih iger. V Sloveniji je skupaj 29 ponudnikov sob pobega, ki ponujajo kar 67 različnih iger. Si upaš razrešiti vse uganke?

Za igro v sobi pobega boš odštel od 30 pa do 60 evrov, odvisno od števila igralcev. Nekje je cena odvisna od števila igralcev, nekatere sobe pobega pa računajo na sobo, ne glede na to, koliko igralcev je.

Soba pobega je edinstven način za teambuilding, pa tudi za praznovanja rojstnih dnevov. Vprašanje je le, če ti bo uspelo pobegniti?

Urednica portala Študent

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version