5 LGBT filmov, ki se jih splača gledati

Brokeback Mountain

Gora Brokeback je klasika, ki sodi na sezname, kakršen je ta. Film je ganljiv, žalosten in pristen, Jake Gyllenhaal in Heath Ledger pa sta naravnost odlična v vlogah dveh mladih moških, ki se zaljubita v šestedestih, ko istospolna ljubezen ni bila sprejemljiva.

Brokeback Mountain

La vie d’Adèle

Adelino življenje je francoski film, ki pripoveduje o ljubezni med najstnico Adèle in nekaj let starejšo umetnico Emmo. Film spremlja njuno strastno razmerje, ki se kljub nori zaljubljenosti ne obnese.

Adelino življenje
Film Adelino življenje je poln eksplicitnih seksualnih prizorov.

Call Me by Your Name

Pokliči me po svojem imenu je knjiga, posneta po istoimenskem romanu Andréja Acimana. Odvija se v Severni Italiji v osemdesetih in spremlja ljubezensko razmerje med najstnikom Eliom in študentom Oliverjem.

Call Me by Your Name
Tudi istoimenska knjiga ja vredna branja.

3 Generations

Tri generacije pripoveduje o babici in materi, katerih vnukinja in hčer se identificira kot fant in želi spremeniti spol. V igri je tudi odtujeni oče, ki temu nasprotuje, kar situacijo seveda še bolj zakomplicira.

3 Generations
Raya igra Elle Fanning, sestra Dakote Fanning.

Posledice

Posledice je prvi slovenski film z gejevsko tematiko, ki ga je režiral Darko Štante. Spremlja zgodbo problematičnega Andreja, ki v družbi novih prijateljev skrbno varuje svojo skrivnost. Toda prej ali slej se bo moral soočati s tem, kdo je.

Consequences / Posledice TRAILER #1

Prejšnji članekHuawei je številnim modelom telefonov prepolovil strošek menjave stekla
Naslednji članekOblikovanje telesa z maderoterapijo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.