5 slabih filmov za Valentinovo

5 slabih filmov za Valentinovo
5 slabih filmov za Valentinovo Foto: on netflix

Na Valentinovo si radi privoščimo lep filmski večer. Možgane je včasih pač potrebno odklopiti in »uživati« v neumnem romantičnem filmu. Teh ima kar nekaj na zalogi naš priljubljeni prijatelj Netflix. Pobrskali smo po njegovi ponudbi in sestavili seznam 5 slabih filmov za Valentinovo. V stilu slabe kakovosti, smo jih v članku pripravili kar 6 – za vsak slučaj.

Persuasion

Seznam začenjamo z rahlo malo katastrofo, ne samo zanič filmom za Valentinovo. Film je bil zelo blizu tega, da bi postal najslabši film leta 2022. Prepričevanje oziroma Persuasion je Netflixov film, ki naj bi bil adaptacija poslednje knjige Jane Austen z istim imenom. Delo, ki velja za njeno najbolj osebno, je doživelo že n-to priredbo, ki ji lahko najverjetneje pripišemo kar status najslabše. Vsekakor pa je film primeren, če iščeš zanič film za Valentinovo.

Prepričevanje (Persuasion) je Netflixova priredba istoimenska knjige Jane Austen
Prepričevanje (Persuasion) je Netflixova priredba istoimenska knjige Jane Austen

To All the Boys

Nadaljujemo s franšizo, ki je mesto na tem seznamčku pridobila zaradi hudega poslabšanja kakovosti po prvem delu. To All the Boys I’ve Loved Before je izšel leta 2018, sledila pa sta še nadaljevanji z naslovom To All the Boys: P.S. I Still Love You in To All the Boys: Always and Forever, ki sta izšli leta 2020 oziroma 2021. Če je imel prvi del s povsem povprečno zgodbo prednost kemije med Lano Condor in Noahom Centineom, se je v nadaljevanjih to povsem izgubilo. Vsekakor vredno mesta na tem seznamu.

To All The Boys I've Loved Before | Official Trailer | Netflix

The Royal Treatment

Njo poznamo iz serije Austin in Ally, njega pa kot Aladina v istoimenski Disneyevi predelavi. Obrni zgodbo Princ odkriva Ameriko in jo nekoliko priredi. Dobil si The Royal Treatment, ki ne skopari s povprečnostjo in klišeji. Pozabljiv in tako perfekten, če iščeš slab romantični film za Valentinovo.

The Royal Treatment | Official Trailer | Netflix

A Perfect Pairing

Victoria Justice ima v tem Netflixovem filmu rada vino. Bolje, da ga imaš tudi ti, saj drugače ne boš prišel skozi to klišejsko in površno zgodbo. Ko se Lola Alvarez odloči, da bo začela svojo podjetniško pot v vinskem poslu, se odpravi novačit stranke v Avstralijo. Tam spozna Maxa, ki ni le preprost oskrbnik velikega posestva. Ah, saj že veš, kaj se bo zgodilo.

A Perfect Pairing starring Victoria Justice & Adam Demos | Official Trailer | Netflix

Hello, Goodbye, and Everything in Between

Mogoče gre celo za najslabši film na tem seznamu, kar pove veliko. Netflixova romantična komedija je posneta po istoimenski knjižni predlogi, težko pa je reči že, da gre za film. Pravzaprav gre bolj verjetno za nek trik pranja denarja, kot bi to storila morebitna pekarna na ulicah dotične države iz bivše Jugoslavije.

HELLO, GOODBYE, AND EVERYTHING IN BETWEEN | Official Trailer | Netflix

The Kissing Booth

Prvi film je bil Netflixova neverjetna uspešnica, ki nam je prinesla najmanj norijo nad Jacobom Elordijem. Ob njem še Joey King in Joel Courtney, ki so nekakšen kvazi romantični trikotnik, ki to ni. Če bi ostalo pri prvem delu, se verjetno ne bi znašel tu, a ker sta nastala še dva filma, si več kot zasluži mesto na lestvici. Ne saj ne, tako ali tako bi bil na tem seznamu.

The Kissing Booth | Official Trailer | Netflix

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekTop 5 last minute daril za valentinovo
Naslednji članekSTA po dveh letih negotovosti do zadovoljive pogodbe, celo zvišanja financiranja

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.