Binge alert: A Discovery of Witches

Filmski plakat
Si tudi ti oboževala Somrak?

Vampirji so sicer izgubili večino svoje priljubljenosti, vendar se jim vseeno ne moremo upreti. Če si kot najstnica oboževala Somrak, ti bo tale serije zagotovo všeč. Ne, oboževala jo boš. Zakaj? Ker vsebuje čednega vampirja in samozavestno čarovnico.

Robert Pattinson se smeji, občinstvo pa kriči
Si bila za Edwarda ali Jacoba?

Bella pač ni bila znana po svoji samostojnosti (spomnimo se Mlade lune, kjer je samo jokala, ko jo je Edward zapustil). Ta serija pa je namenjena odraslim. Še vedno je napeta in polna legend, ampak glavna junaka sta si enakovredna.

Zgodba sledi zgodovinarki in čarovnici Diani, ki nekega dne v oxfordski knjižnici odkrije dolgo izgubljeno knjigo. Zaradi tega jo začnejo loviti vsa nadnaravna bitja, vampirji, čarovnice in demoni. Eden izmed njih je tudi vampir Matthew.

Moški poljubi žensko na zapestje
Kdo se lahko upre temu?

Par se seveda zaljubi, in to precej hitro, ker pa Diano želijo preizkusiti in jo izkoristiti v svoj prid, jo Matthew odpelje na svoje posestvo. Tam odkrivata Dianino preteklost in njene magične sposobnosti. V ozadju pa potekajo politične spletke.

Serija je zelo kratka, ima le nekaj delov, bo pa naslednje leto izšla druga sezona. Je super izbira za oboževalce paranormalnih romanc in vampirjev. Diana in Matthew sta oba močna in neodvisna, sta sicer zaljubljena, vendar nista odvisna drug od drugega.

Diana in Matthew na postelji
Tudi takih prizorov ne manjka.

V teh dolgih nočeh je ta serija kot nalašč za binganje. Ker ima tako malo delov, jo res lahko pogledaš v enem koncu tedna. Mogoče imej prižgane luči, ker je le malce strašljiva. Druga sezono pa prihaja že naslednje leto, tako da ti ne bo treba dolgo čakati nanjo.

A DISCOVERY OF WITCHES Official Trailer (HD) Teresa Palmer Fantasy

Urednica revije Študent

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.