Binge alert: Big Little Lies

Zima je čas za kriminalke in fantastiko. Tokrat ti predstavljamo odlično izbiro kriminalne serije, ki je prejela številne nagrade. V njej igrajo znana imena: Nicole Kidman, Reese Witherspoon in celo Meryl Streep.

Zgodba se vrti okoli skupine petih mater, ki se med seboj ne marajo preveč. Njihovi otroci hodijo v isti razred, zato se vidijo vsak dan, pri tem pa se obrekujejo na sto različnih načinov. Vsaka ima svojo preteklost in izrazit značaj.

Na koncu prve sezone pride do umora, vendar ne vemo, kdo je žrtev. To se razkrije šele na koncu. Vsak del nam razkriva zasebna življenja teh bogatih žensk in odkrivamo, da v bistvu sploh niso srečne, ker skrivajo kar precej temačne skrivnosti.

Tempo serije je zelo napet, stalno nas drži v pozoru, zato je zelo težko med deli narediti odmor. Na srečo ima vsaka sezona samo 7 delov, tako da se jih hitro pogleda. Zgodba nam prikazuje nasprotja med realnim življenjem in fasado, ki si jo vsak dan namestimo na obraz.

Če ti je bil všeč film Gone Girl, boš užival tudi v tej seriji. Zasedba je briljantna, saj so vse igralke več kot odlične. Tudi režija in scenografija sta fantastični. Čeprav je vsaka sezona precej kratka, je zgodba izredno kompleksna in kot nalašč za binganje na deževen vikend.

Big Little Lies: Season 1 | Official Trailer | HBO

Urednica revije Študent

Prejšnji članekTop romani za ljubitelje Harryja Potterja
Naslednji članek5 krajev, če obožuješ Harry Pottra

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.