Binge alert: The Boys

Najboljši opis te serije je Watchmen za novo dobo. Naslovna ekipa se bori proti ljudem s super močmi, ki pa jih ne uporabljajo le v dobre namene.

Hudi prizori

Že prvi prizori imajo tak učinek kakor ga je imela prva epizoda serije Black mirror. Če te ta prizor povleče k ekranu potem boš z lahkoto pogledal do konca. Veliko je krvi in golote, ki sta uporabljeni tako, da poglobi lik in ne zato, da gledalec uživa v tem. No kakšen primer je vseeno užitkarski.

Objeta fant in dekle.
Nekaj prizorov je res norih.

Igrajo odlično

Igralci svojo vlogo odigrajo fantastično. Predvsem Antony Starr kot Homelander in Karl Urban kot Butcher. Tudi drugi ne zaostajajo veliko in nam kažejo enega najboljših serijskih ansamblov zadnje čase. Serijo soustvarja tudi Seth Rogen, ki zadnje čase navdušuje v taki vlogi po letih komedije.

Igralska zasedba superherojov
Igralska zasedba superherojev.

Dolžina je zadovoljiva

V prvi sezoni je 8 delov, ki trajajo okoli 50 minut. Ena neprespana noč in si zmagal. Potrjena pa je že druga sezona. Ne dvomim v to, da bo sezon še več, saj je serija ena najbolj gledanih in najbolje ocenjenih. Ustvarjalci za drugo sezono obljubljajo še več krvi in hudih trenutkov. Napovedana je za naslednje leto.

 

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekRock glasba bo kmalu odmevala v središču Litije!
Naslednji članekRealisti brezplačno v Novi Gorici

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.