Binge alert: The Good Place

Serija The Good place oziroma »Dobro mesto« je nastala pod rokami Michaela Schura. To je moški, ki je zaslužen za serije The Office, Brooklyn 99 in Parks and recreation. V seriji razen Kristen Bell (Veronica Mars) ne igra nihče zvezdniškega statusa. No sedaj so, saj je serija ena najboljših, ki je trenutno na sporedu.

O čem se gre

Zgodba se začne, ko Eleanor (Bell) umre in se znajde v nebesih oziroma dobrem mestu. Tam se ne dogaja nič slabega, dodelijo ji tudi sorodno dušo. Začnejo se dogajati čudne reči, ki naj se v dobrem mestu ne bi smele. Eleanor tako prizna svoji sorodni duši Chidiju, da se je zgodila napaka. Eleanor bi morala biti v slabem mestu.

Prekratka

Konec septembra bo prišla tudi zadnja, četrta sezona. Kratko in sladko pravi pregovor in bolj primernega za to serijo ne boš našel. Želel si boš, da traja dlje ampak so se ustvarjalci odločili, da daljše pač ne bo. Na like se močno navežeš tako, da ti je žal da gre hitro proti koncu.

 

Problem in odličnost

Medtem, ko je prva sezona fenomenalna in polna preobratov so naslednji dve že dokaj predvidljivi. Ampak za to ti bo vseeno, ker so liki čisto preveč prisrčni. Bodo trenutki, ko se boš zamislil nad svojim življenjem in razmišljal o njem. Druge trenutke se boš smejal nedolžnosti likov, ki celo življenje delajo le dobro.

 

Serija je ena boljših, ki je kadarkoli obstajala in z nestrpnostjo čakamo na zadnjo sezono. Vsaka nagrada, ki prileti v smer ustvarjalcev in igralcev je čisto logična izbira.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekŠtudentski abonmaji za Dramo 2019/2020
Naslednji članekNatečaj Falling walls lab Ljubljana 2019

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.