Študentski abonmaji za Dramo 2019/2020

Predprodaja abonmajev za SNG  Drama se je že začela. Med raznimi vrstami abonmajev, kot so redni, super abonmaji in dijaški, tudi letos SNG Drama ponuja dva študentska abonmaja in abonma Študentski Plus. Razlika med njima je v količini predstav.

Če si zelo zavzet za gledališče, si privošči abonma Študentski Plus, ki ponuja šest predstav na velikem odru in eno predstavo po izbiri. Študentska abonmaja pa ponujata šest različnih predstav na velikem odru. Letos so v sklopu študentskega abonmaja naslednje predstave:

  1. Oscar Wilde Saloma
  2. Avtorski projekt Jerneja Lorencija in ekipe Pogovori o ljubezni Mednarodna koprodukcija (Slovenija, Italija, Črna gora, Albanija)
  3. Henrik Ibsen Gospa z morja
  4. Simon Stephens Maria
  5. Ivica Boljan 2020
    Koproducenta Cankarjev dom in Mestno gledališče ljubljansko v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma
  6. Wajdi Mouawad Požigi

Cene študentskega abonmaja se gibljejo med 32 in 70 €, študentskega plus abonmaja pa med 37 in 78 €. Cena je odvisna od izbire sedeža, ki si ga izbereš za prvo predstavo in ta sedež ti pripada za vse nadaljnje predstave. Abonma lahko plačaš v enem ali dveh obrokih na blagajni SNG Drame ali preko spleta na njihovi spletni strani.

Velikokrat se zgodi, da so predstave odpovedane ali pride do zamenjave. O takih spremembah SNG Drama obvešča preko SMS sporočil, po e-mailu ali tudi po navadni pošti.

Obstaja tudi možnost preložitve ogleda predstave, in sicer – abonenti rednih abonmajev (študentski abonma), lahko enkrat preložijo predstave, medtem ko lahko abonenti super abonmajev ogled predstave preložijo dvakrat v sezoni. Preložitev se mora sporočiti najpozneje en dan pred prestavo.

Ob vpisu abonmaja študentje prejmemo 20 % popusta, zato si čim preje zagotovi svoj abonma in rezerviraj dober sedež, saj je zaradi odličnega repertoarja zanimanje veliko.

Prejšnji članekNajbolj instagrammable kotički naše Obale
Naslednji članekBinge alert: The Good Place

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.