Binge alert: W Two Worlds

V seriji spremljamo mlado zdravnico, ki jo nekega dne potegne v stripovski svet, ki ga je ustvaril njen oče. Tam reši glavnega junaka stripa, a po tem tudi sama postane del tega sveta. Vse pogosteje se znajde v tem stripovskem svetu in tudi sama vpliva na zgodbo. To potem lahko dobesedno bere, ko se vrne v resnični svet.

Seveda se ob tem zaljubi v glavnega junaka, a žal jima ni usojena srečna ljubezenska zgodba. Stripovski svet namreč deluje po svoji logiki. Kot gledalec si tako živčen, da samo klikaš na gumb za naslednjo epizodo, ker ne moreš nehati gledati.

Dihanje v vrečko zaradi živčnosti
Ja, takole živčen si, ko gledaš to dramo.

Ideja drame me spominja na Black Mirror, tako da če si oboževalec te serije, ti bo verjetno všeč tudi W Two Worlds. Je precej osredotočena na ljubezensko zgodbo, ampak v ozadju je še toliko akcije, zločincev in drame, da je daleč od tega, da bi bila pocukrana.

Glavna igralca sta ena boljših na korejski televiziji in zato je njuna ljubezen izredno prepričljiva. Sama sem kar jokala zraven, kadar se je zgodilo kaj žalostnega. Konec je pa tako presenetljiv, da rajši ne bom niti namignila, kaj se zgodi. Sovražim spojlerje.

Ne povej mi, ne povej mi
Brez skrbi, ne bomo ti izdali konca drame.

Serijo močno priporočam vsem, ki so uživali ob gledanju Black Mirror, odlična je pa tudi za vse oboževalce znanstvene fantastike, napetih dram in ja, tudi za romantike je. Je super izbira za uvod v svet korejske drame in več kot primerna za filmski maraton.

W - Official Trailer | Lee Jong Suk & Han Hyo Joo 2016 New Korean Drama

Urednica revije Študent

Prejšnji članekFacebook prepoveduje 🍑 in 🍆
Naslednji članekKako prtljago za 6 dni spraviti v en nahrbtnik

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.