Dve seriji iz 90ih, ki sta vredni binge-watcha

Ob naslovu prispevka si zagotovo najprej pomislil na Friendse. Prijatelji so seveda globoko zaznamovali devetdeseta leta, vendar smo za prispevek raziskali še dve seriji, prav tako vredni binganja. Have fun!

Will and Grace

Serijo so pričeli snemati leta 1998, zadnje epizode pa so posnete letos! V seriji se prepleta komika z romantiko. Zgodba govori o štirih prijateljih: Will, Grace, Jack in Karen. Grace se po grdem razhodu s fantom preseli k najboljšemu prijatelju, bivšemu fantu in odvetniku Willu.

Karen

Karen je živahna tajnica in asistentka v Gracinem podjetju za notranje oblikovanje, ki precej pije. Jack je ekscentričen sosed in Karenin najboljši prijatelj. Da je zgodba še zabavnejša, so ustvarjalci serije v ospredje postavili spolne usmerjenosti glavnih karakterjev, Will in Jack sta namreč homoseksualca.

Jack in Will

Serija je nabita s humorjem in smeši tudi tabu teme, kot so: spolna usmerjenost, zaporniško življenje, snobovska vzvišenost elite, alkoholizem in seks za denar.

Grace

Everybody Loves Raymond

V seriji spoznamo družino novinarja in kolumnista Ray Baronea. Ima ljubečo ženo Debro in otroke, s katerimi živijo v svoji hiši na Long Islandu. Vsakodnevne preglavice jim povzročajo Rayevi starši in brat Robert, ki živijo čez cesto.

Frank

Mama in tašča Marie je skrbna in vedno pripravljena priskočiti na pomoč, vendar rada vtakne svoj nos vsepovsod, oče Frank pa je mrke narave in težko pokaže svojo naklonjenost. Še najraje se zadržuje okrog hladilnika – pa ni važno, v kateri hiši.

Robert in Ray

Družina je kljub vsakodnevnim prepirom povezana in skupaj rešuje težave. Gledalcu daje vedeti, da življenje ni vedno popolno, je pa kljub vsemu čudovito, če imaš okoli sebe prave ljudi.

Družina Barone

Prejšnji članekLetos nagrade za študentska dela s področja divjadi in lovstva
Naslednji članekKje je bil tvoj dom na Zemlji stotine milijonov let nazaj?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.