Filmi za pasje navdušence

Večina pasjih oboževalcev obožuje filme o psih. Čisto preprosta matematika, če imaš rad pse, imaš rad filme o njih. Če pa to pomeni, da so obenem še zelo dobri, je še boljše. V preteklosti smo videli že ogromno filmov, v katerih igrajo psi. Ni jih veliko, ki so boljši od ostalih. Zato je tukaj naš seznam filmov za oboževalce psov, ki jih moraš videti.

Marley in jaz

Čudovita zgodba po resničnih dogodkih. V glavni vlogi blesti zlati prinašalec Marley in mlada družina. Film sledi Marleyu od čistega začetka, preko čudovitega življenja, vse do konca zgodbe.

Marley & Me Movie Trailer

Pasji smisel življenja

Pes je duša, ki se premika iz enega psa v drugega, ob njegovi smrti. Kaj pa bi se zgodilo, če bi našel istega lastnika kot prej?

PASJI SMISEL ŽIVLJENJA (A Dog's Purpose) - v kinu od 27. aprila!

Hotel za pse

Brat in sestra sredi New Yorka odpreta hotel za pse. S svojimi prijatelji sprejemata potepuške pse in jih imata v zapuščeni hiši. Ogromno pustolovščin in nešteto psov za vse okuse.

Hotel for Dogs - Trailer

Togo

Lanskoletni Disneyev film o Togu, vlečnemu psu. Za mnoge premajhen in prešibak, da bi bil vodja ekipe. Dokazal je nasprotno in nastala je prekrasna zgodba iz leta 1925.

Togo - Official Trailer | Disney+ | Streaming Dec. 20

Osem ujetih

Še en film o vlečnih psih, ki tako kot ostali pokaže vez, ki jo imata človek in pes. Čudovit film in eden redkih v katerih igra Paul Walker.

Eight Below (2006) Official Trailer #1 - Paul Walker Movie HD

Bolt

Risanka o psu, ki misli da je superjunak. Njegovemu spoznanju, da nima posebnih moči, pomagata mačka in hrček v kroglici.

Hachiko

Prekrasen film, kjer blestita kuža in njegov lastnik. Več ta film ne potrebuje, saj prikazuje vez med njima, in kako se ta vez nadaljuje tudi po koncu vsega.

101 dalmatinec

Ko pomislimo na filme o psih, je 101 dalmatinec verjetno prvi na spisku. Naj si bodo to risanke ali filmi. Psov je več kot 100, in to je dovolj za čisto vsakega pasjega navdušenca.

101 dalmatians - collar scene

Balto

Risanka o Baltu, resničnem psu, ki je bil v odpravi 20 vlečnih psov glavni rešitelj epidemije na Aljaski. Čudovita risanka o upanju, zaupanju in pasji moči.

Balto (1995) Official Trailer - Kevin Bacon, Phil Collins Animated Movie HD

Snežni psi

Komedija o človeku, ki si ne želi psov. Skozi film spoznavamo, da taka stvar ne obstaja, obstaja le naše prepričanje o tem.

Snow Dogs (2002) Trailer (VHS Capture)

Neverjetno življenje psička Enza

Voznik dirkalnika Denny, ima najboljšega prijatelja, psička Enza. Ko se Denny zaljubi, mu Enzo pomaga postati družinski človek, ki mora bolj skrbeti za varnost drugih, in ne živeti na robu varnosti.

The Art of Racing in the Rain | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

Vsi psi grejo v nebesa

Deklica s pomočjo psičkov išče svoje starše. Potoval boš skozi pekel, nebesa in ulice mega mest, da boš na koncu ugotovil, koliko ti pomeni tvoj pes.

All Dogs Go to Heaven Official Trailer #1 - Burt Reynolds Movie (1989) HD

Moj pes Skip

Willie Morris je fant, ki nima prijateljev. Za rojstni dan mu starša kupita psička po imenu Skip in zgodba je logična. Postaneta najboljša prijatelja.

My Dog Skip Trailer

Frankenštajnček

Risanka Tim Burtona pokaže psa in cel svet na malo drugačen, burtonovski način. Ko kužka Sparkya doleti nesreča, se njegov lastnik odloči, da ga bo pripeljal nazaj, z malo popravki.

Frankenweenie Trailer

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekAli se sme dojenčku določiti spol
Naslednji članekKdo so gopniki?
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.