Gossip Girl se vrača

Priljubljena najstniška serija Gossip Girl oziroma Opravljivka se je zaključila leta 2012.  Nekako se zdi prezgodaj za vrnitev, toda zadeva je že v teku. HBO Max je naročil deset enournih epizod!

Ali se Blair, Serena in ostali res vračajo?

Šlo naj bi za novo generacijo najstnikov iz premožnih družin, ki vladajo ulicam Manhattana v sedanjosti. Poudarek naj bi bil na tem, kako so se od zadnje sezone spremenili mesto New York in družbena omrežja. Zaenkrat ni znano, ali se bodo v novi sezoni pojavili tudi stari junaki.

Spomnimo se

Gossip Girl je bila izjemno popularna serija, ki se je predvajala med letoma 2007 in 2012. Temeljila je na knjigah Cecily von Ziegesar, scenarij pa sta napisala Josh Schwartz in Stephanie Savage. Z njo so zasloveli Leighton Meester (Blair), Blake Lively (Serena), Penn Badgley (Dan), Chace Crawford (Nate), Ed Westwick (Chuck) in drugi.

Dan Humphrey iz Opravljivke.

Stari junaki

Medtem ko naj bi tako Schwartz kot Savageva sodelovala pri snemanju nove sezone, so igralci iz originalne serije različnih mnenj. Meester in Lively dopuščata to možnost, Crawford pa je nad njo naravnost navdušen. Westwick bi bil pripravljen ponovno zaigrati le za ogromno vsoto denarja, Badgley pa je prav tako v dvomih.

Dejstvo je, da so igralci iz originalne serije zdaj v svojih zgodnjih tridesetih, zaradi česar bi težko spet oblekli šolske uniforme. Kdo ve, morda pa bo nova igralska zasedba dovolj prepričljiva, da bo lahko nadomestila legendarno skupino iz Upper East Sidea.

VIRElle
Prejšnji članekLa Casa de Papel: upor proti kapitalizmu?
Naslednji članekKako zelena je tvoja menstruacija?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.