Harry Potter reunion: Stara zasedba se vrača na Bradavičarko in na male ekrane

Ko je že pred 10 leti na platna izšel zadnji v vrsti filmov Harryja Potterja, ni bilo konec magičnega sveta. Vanj so nas popeljali filmi zbirke Magične živali. Tretji del, Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti prihaja aprila 2022, pred tem pa še ponovno srečanje Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.

Poslastica za navdušence nad Harryjem Potterjem prihaja danes na HBO Max. Igralci se bodo ponovno srečali ob 20. obletnici izdaje prvega filma iz zbirke: Harry Potter in kamen modrosti.

Igralci Rupert Grint Ron), Emma Watson (Hermione) in Daniel Radcliffe (Harry) ob ponovnem srečanju
Rupert Grint, Emma Watson in Daniel Radcliffe ob ponovnem srečanju

Več kot dve desetletji Harryjevega sveta

Harry Potter in kamen modrosti je izšel 16. novembra 2001, ko so si ga lahko gledalci ogledali v kinodvoranah v Združenem Kraljestvu, Združenih državah Amerike in na Irskem, pri nas pa tri tedne kasneje.

Istoimenska knjiga je izšla leta 1997, slovenski prevod pa leta 1999.

Stari obrazi se vračajo na Bradavičarko

Prvega januarja se bodo Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ronald Weasley) in Emma Watson (Hermione Granger) vrnili na Bradavičarko (Hogwarts).

Poleg treh glavnih igralcev bodo spomine obujali tudi Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch in režiser Christopher Columbus.

igralke Evanna Lynch, Emma Watson in Bonnie Wright ob ponovnem srečanju
Evanna Lynch, Emma Watson in Bonnie Wright ob ponovnem srečanju

Obujanje spominov in hkrati novosti za gledalce

Igralci se bodo zbrali na prizoriščih snemanja v Londonu. V oddaji, ki bo pri nas na voljo na HBO Go, bodo gledalci pokukali v zakulisje snemanja, poslušali poglobljene intervjuje in si lahko ogledali nekaj izsekov, ki še niso bili videni.

Igralska zasedba bo razpravljala o čarobnem svetu in pripovedovala anekdote s snemanja. Gledalci bodo dobili vpogled ustvarjalne ekipe in komentarje avtorice tega sveta J.K. Rowling. Napovedujejo tudi posebne goste in nekaj presenečenj.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts | Official Trailer | Max

Prejšnji članekOcena filma: Matrica Obuditev
Naslednji članekGibraltar bo postal prvo svetovno središče kriptovalut

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.