Kako sem spoznal vajino mamo dobiva nadaljevanje: »Kako sem spoznala tvojega očeta«

Izjemno priljubljena serija Kako sem spoznal vajino mamo (How I Met Your Mother) dobiva nadaljevanje. Po treh neuspelih poskusih ustvarjanja nadaljevalne serije, je zdaj trud obrodil sadove. Platforma za pretočne vsebine Hulu je odobrila deset delov serije z naslovom Kako sem spoznala vajinega očeta (How I Met Your Father), v kateri bo glavno vlogo odigrala Hillary Duff.

Novi liki, nova zgodba, a vseeno nadaljevanje

»Povedal vama bom neverjetno zgodbo. Zgodbo o dveh piscih, ki sta imela toliko sreče, da sta lahko kar devet sezon ustvarjala svojo sanjsko serijo. Zdaj pa se jima je ponudila priložnost, da predata štafeto v roke novi ustvarjalni ekipi z odlično zgodbo Kako sem spoznala vajinega očeta,« sta zapisala ustvarjalca originalne serije, Carter Bays in Craig Thomas. Oba bosta pri novi seriji podpisani kot izvršna producenta. Nova ustvarjalca serije pa bosta Isaac Aptaker in Elizabeth Berger, ki sta ustvarila seriji To smo mi (This Is Us) in Z ljubeznijo, Viktor (Love, Victor).

Glavno vlogo v seriji bo odigrala Hillary Duff, ki jo poznamo iz serije Younger in Disneyevega filma Lizzie bo popstar. Pri seriji bo tudi producentka. Pod studio se bo podpisal Disneyev 20th Television (bivši 20th Century Fox).

Novi duo ustvarjalcev, ki je podpisan pod zelo uspešno in izjemno kvalitetno serijo To smo mi, se za HIMYF (okrajšava serije) trudi že od leta 2016. To je tako že najmanj tretji poizkus oživitve serije postavljene v svetu originala. Televizija CBS je že leta 2014 naročila pilotno epizodo v kateri bi igrala Greta Gerwig, a je bila zavrnjena. Po sedmih letih je serija zdaj tu.

Hillary Duff bo zaigrala v glavni vlogi nove serije.
Hillary Duff bo zaigrala v glavni vlogi nove serije (vir: Broadimage)

Najmanj deset epizod nove serije

»V bližnji prihodnosti Sophie svojemu sinu pripoveduje zgodbo o tem, kako je spoznala njegovega očeta: zgodbo, ki nas odnese nazaj v leto 2021. Sophie in njena skupina prijateljic še ugotavljajo, kdo so, kaj želijo početi in kako najti pravo ljubezen v času neomejenih možnosti,« je opis, ki ga trenutno ponuja Hulu. Za zdaj je napovedanih deset epizod, a to se bi lahko kaj kmalu spremenilo. Datum izida še ni znan.

Kako sem spoznal vajino mamo je ena izmed najbolj uspešnih in priljubljenih serij vseh časov. Med leti 2005 in 2014 je bilo predvajanih 208 epizod, v katerih so igrali Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Alyson Hannigan in Neil Patrick »wait for it« Harris.

Petka

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKaj se zgodi s statusom študenta po dopolnjenem 26. letu?
Naslednji članekPiranska občina nadaljuje urejanje pešpoti do Fiese

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.