Kviz: Kako dobro poznaš filme Harry Potter

London, United Kingdom - June 26, 2018 : View of Palace Theatre
Foto: simona flamigni iz iStock

Ali meniš, da si pravi Potterhead in znaš vse, kar je treba znati v svetu čarovnikov? Preizkusi svoje znanje v našem kvizu in ugotovi v katero skupino znanja spadaš. Ali si le bunkelj, ki se mu nič ne sanja o čarovniji in si zelo dober prijatelj Dursleyevih? Ali si zelo mlad in neizkušen čarovnik, ki potrebuje še veliko vaje, da bi lahko dosegel status mojstra? Ali pa si pravi mojster čarovnije, ki obvlada vse uroke in trike kako premagati svoje sovražnike? Pred tabo je kviz, ki ti bo povedal, kaj od naštetega si. Da na koncu ne bo potrebne jeze, ti povem že zdaj, da je kviz le iz filmov. »Books are no use here.«
Znanje iz knjig ti tu ne bo pomagalo, prav tako ni dovoljeno goljufati. Zdaj pa pripravi svojo palico in naostri svoj um, potreboval boš oboje. Da vidimo, kdo je najboljši poznavalec.
Po koncu kviza pa le napiši kako dobro ti je šlo, in ga deli med prijatelje, ki obožujejo Harryja Pottrerja in druščino. Srečno!

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekV Franciji odkrili novo vrsto mačke
Naslednji članekGoogle maps praznuje 15. obletnico
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

1 komentar

  1. Zadnji skrižven, ki je bil uničen v filmu je Nagini. Potter ga je pustil na King’s Cross, Nagini pa je bil uničen tik pred koncem. Prav tako pa ni definirano število profesorjev Obrambe. V 7. delu je bil tudi nov profesor, lahko bi pa šteli tudi dva v Ognjenem kelihu (en je večino leta preživel v škatli).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.