Last minute: Postani 6. generacija Kinotripovcev

Če te zanimata film in kino, obožuješ pogovore o različnih filmskih svetovih, želiš spoznati vrstnike s podobnimi interesi in doživeti zakulisje mednarodnega fimskega festivala ter imaš med 15 in 18 let, se prijavi v 6. Kinotripov filmski klub ljubljanskega Kinodvora. Prijave zbirajo le še do 28. junija.

Kaj boš počel?

Na festivalu boš gledal filme, o njih razpravljal in jih izbral za 6. mednarodni filmski festival Kinotrip – mladi za mlade. Odvil se bo med 14. in 16. oktobrom 2021. Poleg tega pa boš zasnoval tudi uvode in pogovore z domačimi in tujimi filmskimi gosti ter vso ostalo zabavo, ki je potrebna za festival.

Kdaj moraš imeti čas?

Filmski klub se bo odvijal vsak dan med tednom med 12. in 23. julijem, predvidoma med 10. in 16. uro, v prostorih Kinodvora. Srečanja se bodo nadaljevala tudi v septembru in oktobru vse do festivala.

Kdo se lahko prijavi?

Prijaviš se lahko, če šteješ med 15 in 18 let in imaš rad film in kino. Na filmskem klubu boš moral pokazati le veliko zanimanja za sodelovanje in imeti čas v juliju in jeseni. Število mest je omejeno, udeležba pa brezplačna.

Kje se lahko prijavim?

Za prijavo izpolni prijavnico in jo pošlji na elektronski naslov: ziva.jurancic@kinodvor.org, do 28. junija 2021. 1. julija pa boš izvedel, če si postal 6. generacija Kinotripovcev. Prijavnico in še bolj podrobne informacije pa najdeš na spletni strani Kinodvora.

Ne vem, če je to zame. Mi lahko poveš kaj več?

Kot 4. generacija Kinotripovcev ti lahko povem, da je to res dobra izkušnja. Kinotripovci smo najprej gledali filme, katere smo nato izbrali za festival. Po tem pa pride na vrsto še ostala organizacija festivala. Pisali smo o filmih, pripravili celoten program, prostor, akreditacije, dajali intervjuje … naredili in organizirali smo vse, kar se tiče festivala. Poleg tega pa so Živa in ostali v Kinodvoru zelo odprti in ti bodo z veseljem delili svoje znanje in nasvete. Definitivno bo to tvoja izvrstna izkušnja, če želiš videti festival z druge strani, kot si ga ponavadi vajen.

Spodaj si lahko pogledaš še Kinotripov video iz leta 2017. Naj te film odpelje!

Kinotrip: Mladi za mlade

Prejšnji članekSpoznajte drugo generacijo tehnologije dušenja hrupa
Naslednji članekOcenjevanje piva za laike

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.