Maraton božičnih filmov

Veseli december je že tu in samo še 3 tedni nas ločijo od božiča. Ker še ni izpitov in drugih obveznosti na faksih, si lahko privoščiš maraton božičnih filmov. Če en teden pred božičem začneš z maratonom in zraven filmov piješ topel kakav s penicam ter si pod toplo odejo, bo to samo dobro zate ?.

18. 12. – Love Actually

Praznična angleška klasika z znanimi angleškimi igralci – Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth, Emma Thompson – katerim se prepletajo življenjske poti. Romantična komedija je znana po tem, da je bila navdih za Okornov film Pisma Sv. Nikolaju.

19. 12. – The Holiday

Film, ki se vedno vrti na televizijskih programih v času božičnih praznikov. Verjetno si ga gledal že večkrat, ampak nič ne bo škodilo, če ga boš še enkrat ?. Komedija s Cameron Diaz in Kate Winslet, ki si zamenjata življenji, te bo popeljala v praznični čas.

20. 12. – Miracle on 34th Street

Družinski božični film, v katerem Mara Wilson, igralka, znana po vlogi Matilde, ne verjame v božične čudeže, dokler ne spozna »real life« božička.

21. 12. – Home Alone 1

Brez filma Sam doma, ni pravega božiča. Če ga nisi ujel na televiziji, si ga poglej na računalniku. Prva polovica božične klasike, brez katere ne moreš.

22. 12. – Home Alone 2

Ne bomo izgubljali besed: druga polovica božične klasike.

23. 12. – The Grinch

Jim Carrey nikoli ne razočara. Grinch je prav tako družinska komedija, ki govori o maščevalnem zelenem možiču, ki namerava uničiti božič prebivalcem Whovilla. Če ga nisi še gledal, ti priporočamo ogled.

24. 12. – Scrooged

Bill Murray v vlogi sebičnega, ciničnega televizijskega direktorja, ki ga na predbožično noč preganjajo trije duhovi. Trije duhovi mu pomagajo povrniti božični duh tik pred božičem.

Ali si pripravljen?

Prejšnji članekModne zimske jakne, ki jih bomo nosili to zimo
Naslednji članekKako kljub faksu doživeti čarobni december?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.