Kako kljub faksu doživeti čarobni december?

Lučke, kuhanček in sneg … ja, bliža se božič, ti pa še vedno nimaš občutka, da smo decembra, ker imaš ogromno dela na faksu? S spodnjimi triki si pričaraj si čarobno božično vzdušje tudi v natrpanih dneh.

Okrasi sobo

božično drevesce

Seveda to pride prvo na vrsto: okraševanje sobe. Lahko si obesiš lučke, okrasiš mini drevesce, ali narediš snežinke iz papirja in jih obesiš po sobi. Vse to te bo popeljalo v božično vzdušje in učenje za kolokvije bo naenkrat postalo malo bolj znosno.

Kuhanček

Vsi so na kuhančku in ti pošiljajo fotografije, ti pa se moraš učiti? S cimri si vzemi en večer prost in skuhajte kuhano vino v apartmaju. To je super način, da cimre bolje spoznaš ter da za druženje ne zapraviš preveč časa.

Kuhano vino.

Božične pesmi

Če obožuješ božič, potem zagotovo imaš svoj playlist najljubših božičnih pesmi. Zavrti si ga med učenjem ali med pavzo. Splača se potruditi, samo še nekaj dni je do božiča!

 

Božični filmi

Med pavzo med učenjem pa si poglej božični film. Če je nekaj urni film predolg zate, pa si lahko na internetu pogledaš, katere epizode tvoje najljubše serije so božične. Tudi to je super način, kako priti v christmas spirit!

Vroča čokolada

Nazadnje pa: vroča čokolada s smetano, penicami, … Na vse načine! Vroča čokolada je simbol zime in božičnega časa, zato ti bo ob pripravljanju in pitju vroče čokolade takoj udobneje.

vroča čokolada
Vročo čokolado okrasi po želji.

Vzemi si čas

Decembra pa si je lepo tudi vzeti čas za družino in prijatelje. Razporedi si urnik tako, da boš imel tudi nekaj prostega časa in ga preživi z bližnjimi. Pojdi z družino gledat lučke v Ljubljano, popij kuhanček v centru in pojdi drsat. Ne skrbi preveč za faks in ocene, vse se da, če si le čas splaniraš dovolj učinkovito.

Prejšnji članekMaraton božičnih filmov
Naslednji članekTop 10 pesmi: Taylor Swift

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.