MARVEL napovedal deset novih filmov

Studio MARVEL je naznanil datume premier njihovih prihajajočih filmov. V četrti fazi oziroma MARVEL’s Phase Four so napovedali še deset novih filmov. Napoved pa so pospremili s tri minutnim napovednikom, ki vključuje posnetke večine filmov. Tako smo dobili nove prizore iz filmov Črna vdova, Shang Chi in Eternals, obenem pa so ponudili še prizore iz predhodnih filmov. »Vsi smo del ene družine,« se glasi sporočilo novih filmov.

Dve leti napovedi za studio MARVEL

Deset filmov, ki jih je napovedal studio MARVEL, se bo zvrstilo od letošnjega julija do maja leta 2023. Če bo vse po sreči seveda. In če ne bodo dodali še kakšnega, a je to bolj malo verjetno, saj je prostora za izide malo. Ker so del Disneyevega gigantnega koncerna, se izmikajo prihodnjemu decembru, ko je napovedano nadaljevanje Avatarja iz leta 2009.

Marvel Studios Celebrates The Movies

Oboževalci že z velikim zanimanjem zrejo v julij, ko bo na velika platna (upamo!) in na pretočne platforme prispel film Črna vdova. Lik, ki ga igra Scarlett Johansson, bi si film zaslužil in potreboval že nekaj let prej, a vseeno. Črna vdova bo prvi film studia MARVEL po Spider-Manu, ki smo ga videli konec leta 2019. V filmu bodo zaigrali še Florence Pugh, Rachel Weisz in David Harbour.

Marvel Studios’ Black Widow | New Trailer

Veliko pozornosti sta deležna tudi filma Shang-Chi in Eternals, ki bosta predstavila prvega azijskega superjunaka in superjunaka indijskega porekla. Medtem ko bo Shang-Chi poskusil ponovno predstaviti lik Mandarina, tokrat upamo pravilno, pa bo že sama zasedba filma Eternals požela veliko aplavza. Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Don Lee, Richard Madden in režiserka Chloe Zhao (dobitnica letošnjega oskarja za režijo in najboljši film) bi lahko bili recept za uspeh.

Marvel Studios’ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings | Official Teaser

Verjetno pa se še več oziroma največ pozornosti usmerja v tretji del Spider-Mana, ki bi znal združiti Spider-Verse in nam po več letih pokazal tudi stara človeka-pajka. Andrew Garfield to sicer zanika, potrjen pa je Tobey Maguire. In za vse oboževalce mladega superjunaka bo to fantastično doživetje. Če so govorice resnične seveda.

Logotip zaključka četrte faze, bi lahko bil napoved za predstavitev filma Fantastični 4
Logotip zaključka četrte faze, bi lahko bil napoved za predstavitev filma Fantastični 4

Celoten repertoar, ki so ga napovedali

Črna Vdova (Black Widow) –  Julij 2021, natančneje 9. julij

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – September 2021, natančneje 3. september

Eternals – Oktober 2021, a verjetno 5. november

Spider-Man No Way Home – December 2021, natančneje 17. december

Doctor Strange in the Multiverse of Madness – Marec 2022

Thor: Love and Thunder – Maj 2022

Black Panther: Wakanda Forever – Julij 2022

The Marvels – November 2022

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Februar 2023

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKaj je NFT? Najbolj vreden se je prodal za 69 milijonov dolarjev
Naslednji članekNajbolj smrtonosni izbruhi bolezni v zgodovini

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.