Najbolj pričakovani filmi leta 2019

Pripravi se na najboljše filme leta 2019.

V letu 2018 je izšlo kar nekaj odmevnih filmov, kot so Črni panter, Maščevalci: neskončna vojna, Zvezda je rojena, Bohemian Rhapsody in mnogi drugi. V nadaljevanju bomo razkrili, kaj v kinematografe prinaša leto 2019.

»Once upon a time in Hollywood« (26. julij 2019)

Film z izredno zasedbo je nedvomno med najbolj pričakovanimi v prihajajočem letu. Moči bosta združila Leonardo DiCaprio in Brad Pitt, poleg njiju pa bo nastopila še Margot Robbie. Režiser Quentin Tarantino je tudi tokrat zbral izjemno igralsko zasedbo, ki kar sama vabi k ogledu filma.

»It: Chapter Two« (6. september 2019)

Prvi del, ki je izšel leta 2017, je doživel velik uspeh. Glavni junaki bodo iste osebe, le da bodo tokrat že odrasli. Igrali jih bodo uveljavljeni igralci, kot so Jessica Chastain, James McAvoy in Bill Hader. Grozljivka, ki temelji na romanu Stephena Kinga, bo zagotovo med najbolj pričakovanimi filmi v letu 2019.

»Wonder Woman 1984« (1. november 2019)

Nadaljevanje filma iz leta 2017 vrača nekatere junake, ki so v prvem delu tragično končali. Dogajanje je umeščeno v obdobje hladne vojne, vloga čudežne ženske pa bo ponovno pripadla igralki Gal Gadot.

»Star Wars: Episode IX« (20. december 2019)

Ljubitelji Vojne zvezd bodo na nov film morali čakati skoraj do konca naslednjega leta, a nihče ne ve, če se bo čakanje izplačalo. Po mešanih odzivih na zadnja dva dela, je na ustvarjalcih precej pritiska. Nekateri so celo mnenja, da je prihajajoča Vojna zvezd najbolj pomembna od vseh, ki jih je proizvedel Disney.

»Avangers 4« (3. maj 2019)

Tretji del te franšize se je končal z zanimivim koncem, zato obstaja veliko teorij o vsebini četrtega filma. V zaključku prejšnjega dela precej maščevalcev umre, in posledično je film ‘Avangers 4’ popolna neznanka. Marvel nam bo na vsa vprašanja odgovoril v začetku maja.

Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.