Najbolj seksi filmi vseh časov

Man and woman with weapons. Elegant guy in a suit hugs beautiful girl in a black dress holding a gun
Foto: Borislav iz iStock

Najbolj seksi in vroči filmi vseh časov. Vsak si lahko izbere svoj film, ki mu to predstavlja, ampak vseeno je nekaj tistih, za katere je splošno znano, da so seksi. Pripravili smo ti seznam najbolj seksi filmov vseh časov, in ne boj se datuma izida. Starejši kot je boljši je, saj v zadnjih letih ni bilo zelo kakovostnih filmov. Ampak kdo v takih filmih sploh išče kakovost, mar ne?

Vroči Mike

Dobrodošli v svet slači fantov. Channing Tatum, Joe Manganiello, Matthew McConaughey in Alex Pettyfer. Če film sam že ni dovolj vroč, je dejansko tudi zelo soliden film. Drugi del, ki se imenuje XXl pa ni dober film, ampak je samo gola koža.

 

Umazani ples

Za mnoge kar najbolj seksi film vseh časov. Johnny in Baby bosta v filmu z največ seksapila pokazala, da ne rabiš veliko, da ustvariš noro kemijo. Scen je več kot dovolj, od plesa pa vse do ustvarjanja keramične vaze.

 

Podle igre

Čeprav obstaja več nadaljevanj, svetujem da pogledaš le prvega. Sarah Michelle Gellar, Reese Whiterspoon, Ryan Phillipe in Selma Blair. Ti štirje ti bodo pokazali kako noro seksi je lahko film, v katerem ima zapeljevanje glavno vlogo. Poleg tega je baje še nekaj kriminalke in raziskovanja čustev. Ampak kdo bi vedel.

 

Prvinski nagon

Najboljši in najbolj erotični triler vseh časov. Sharon Stone v prizoru, ki ga pozna skoraj vsaka oseba na svetu. Po filmu boš ugotovil, da nič ni bolj seksi od prekrižanja nog.

 

Sramota

Pod videzom urejenega in uspešnega poslovneža se skriva spolni odvisnik. Njegove avanture za eno noč prekine obisk njegove sestre Sissy. Film je odličen portret odvisnika in najboljša igra Michaela Fassbenderja do sedaj.

 

Adelino življenje

Adele je najstnica, ki stopi v razmerje z malo starejšo modrolaso Emmo. Film je ekstremno dolg in zelo, zelo dober. Film z zelo eksplicitnimi prizori ti bo še dolgo ostal v spominu. Ne zaradi prizorov, ampak zgodbe same. Za lažje razumevanje, se film imenuje Blue is the warmest colour.

 

Vicky Cristina Barcelona

Španija. Že to je dovolj, da film dobi novo raven »seksija«. Penelope Cruz, Scarlett Johansson in Rebeca Hall blestijo v filmu Woody Allena. Čudovit in nadvse seksi film, ki prikaže odnose med glavnimi igralci.

 

50 odtenkov sive

Eden najslabših filmov vseh časov, ki pa ima nekaj prizorov, ki so kar zanimivi. Film, ki bi moral biti najbolj zapeljiv, je le film, kjer slaba kakovost preseže zapeljivost. Škoda. Imaš pa v njem veliko seksa in drugih prijemov, ki se ga tičejo.

 

9 tednov in pol

Z idejo BDSM-ja, zelo podobni odtenkom, ampak z boljšo kakovostjo filma. Mickey Rourke in Kim Basinger sta v filmu pač huda. Film je za tiste čase veljal kot eden bolj eksplicitnih, in še vedno velja.

 

Divje strasti

Temo, ki je v zadnjih letih zelo kontroverzna ta film obrne na glavo. Mladi srednješolki začneta izsiljevati profesorja in to je celoten film. Nekaj seksa in kakor se spomnim ima tudi nekaj zgodbe.

 

V zadnjih letih vredni omembe

Lady Macbeth, Profesor Marston in čudežne ženske, Love, Pokliči me po svojem imenu, Tulip Fever, Suspiria in oba dela Nimfomanke. Če smo katerega pozabili, ga napiši v komentar pod člankom.

 

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKoronavirus – obtičal sem v tujini: kako naj pridem nazaj v Slovenijo?
Naslednji članekOdkrili planet, na katerem dežuje železo

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.