Napovednik filma Bambi šokiral ljubitelje risanke: Kaj, če bi se jelenček maščeval?

Bambi bo grozljivka, nič več le animirana mojstrovina
Bambi bo grozljivka, nič več le animirana mojstrovina

Izšel je prvi napovednik za film Bambi: The Reckoning. Treba je poudariti, da to ne bo tak Bambi, kot smo ga navajeni iz svojega otroštva.

Bambi je postal grozljivka, kjer je jelenček lačen maščevanja

Bambi kot grozljivka
Foto: on tmdb

Po navdihu animiranega filma Bambi (iz leta 1942) bo ta film nedolžnega jelenčka spremenil v morilski stroj. Zgodba sledi Xani (Roxanne McKee) in njenemu sinu Benjiju (Tom Mulheron), ki se znajdeta v avtomobilski nesreči in ju kmalu ujame zlobni morilski jelen Bambi.

V napovedniku je mogoče videti lovca, ki uporabljata mrtvo ptico kot vadbeno tarčo. »Si kdaj ustrelil jelena?« vpraša eden izmed njiju. »Ne. Si ga ti?« mu odgovori drugi. Ta mu pritrdi in s tem potrdi glavno tezo. On je tisti, ki je ubil Bambijevo mamo. V naslednjem prizoru vidimo odraslega Bambija, ki je željan maščevanja.

Bambi: The Reckoning je režiral britanski montažer/filmski ustvarjalec Dan Allen. Scenarij je po romanu Felixa Saltena napisal Rhys Warrington.

Bambi: The Reckoning bodo v kinematografih izdali 31. oktobra 2024, torej za noč čarovnic, kot se za grozljivko spodobi.

Bambi je postal grozljivka
Bambi je postal grozljivka Foto: on tmdb

Grozljivka je tudi Medvedek Pu

Vse spominja na grozljivko Medvedek Pu: Kri in med, ki je izšla lani in pri mnogih postala najslabši film leta 2024. Čeprav je prejel grozljive kritike in nagrado Razzie za najslabši film leta 2023 je zaslužil kar nekaj denarja. To je vodilo do nadaljevanja, pustolovskega naslova Medvedek Pu: Kri in med 2 (Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2), in stvaritve univerzuma »Pooniverse«, grozljivke, ki temeljijo na priljubljenih otroških filmih.

Bambi: The Reckoning Teaser (2024)

VIRwww.firstshowing.net
Prejšnji članekZ malčkom po nakupih? Otročje lahko!
Naslednji članekKontroverzna prepoved na olimpijskih igrah: Ja ali ne?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.